Ελλαδα

Πανελλήνιες 2021-ΕΠΑΛ: Το πρόγραμμα των Επαναληπτικών Εξετάσεων

Πότε θα δώσουν το πρώτο μάθημα οι υποψήφιοι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στιγμιότυπο από τις Πανελλήνιες Εξετάσεις
Στιγμιότυπο από τις Πανελλήνιες Εξετάσεις © EUROKINISSSI/ILIALIVE.GR/ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ

Πανελλήνιες 2021: Το πρόγραμμα των Επαναληπτικών Εξετάσεων και όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 θα κληθούν να δώσουν το πρώτο μάθημα οι υποψήφιοι των Επαναληπτικών Πανελληνίων 2021 από τα ΕΠΑΛ. 

Σήμερα, Δευτέρα (23/8), ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας το πρόγραμμα διεξαγωγής των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ των μαθημάτων γενικής παιδείας και ειδικότητας Γ΄ τάξης ημερήσιων και Γ΄ τάξης εσπερινών ΕΠΑΛ, έτους 2021, καθώς και η προθεσμία υγειονομικής εξέτασης και πρακτικής δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα  ΤΕΦΑΑ.

programma_epan.jpg

 

Πανελλήνιες 2021: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για τις Επαναληπτικές Εξετάσεις

 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας, ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

Ακόμη, από τη Δευτέρα 13-9-2021 μέχρι και τη Δευτέρα 20-9-2021 ορίζεται η προθεσμία διεξαγωγής της επαναληπτικής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων ΕΠΑΛ για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) ακαδ. έτους 2021-22.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ