- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καιρός: Ξεκινά ο καύσωνας - Μέχρι 40 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα
Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ
Ζεστός και με σημαντική άνοδο της θερμοκρασίας θα είναι ο καιρός σήμερα, Τρίτη 27 Ιουλίου 2021.
Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας θα επικρατήσουν σήμερα, Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 στη χώρα. Παροδικές νεφώσεις μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά. Τοπικοί όμβροι στα βορειοδυτικά ορεινά. Βόρειοι άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσει καλός και ζεστός καιρός. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν μετά το μεσημέρι στα ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βορειοδυτικά ορεινά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 35 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 15 έως 38, στη Κεντρική Ελλάδα από 16 έως 39 και τοπικά 40-41 βαθμούς, στην Ήπειρο από 16 έως 38-39, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 39 και τοπικά 40-41 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 37 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 19 έως 34 βαθμούς, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 37-39 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-5 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί με εντάσεις 3-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.