- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε ποιους δρόμους της Αθήνας αντιμετωπίζουν προβλήματα οι οδηγοί λόγω αυξημένης κίνησης σήμερα 28 Ιουνίου
Πολύ αυξημένη κίνηση στην άνοδο της Λ. Κηφισού από τη Λένορμαν έως τη Νέα Φιλαδέλφεια. Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο από τη Γέφυρα Λυκόβρυσης μέχρι το ύψος της Λαχαναγοράς του Ρέντη λόγω καραμπόλας τεσσάρων οχημάτων.
Αυξημένη κίνηση στην έξοδο της Λ. Αθηνών στο ύψος της Λίμνης Κουμουνδούρου και στην Λ. Σχιστού στο ύψος του Σκαραμαγκά.
Δυσκολίες στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από την Δουκίσσης Πλακεντίας έως την έξοδο της Εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας και στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από Μεταμόρφωση έως Νερατζιώτισσα.
Αυξημένη κίνηση στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας ανά τμήματα και στην άνοδο από Κατεχάκη έως τα Σίδερα Χαλανδρίου.
Μποτιλιάρισμα στην κάθοδο της Κατεχάκη από το ύψος του Περιφερειακού Υμηττού έως την Μεσογείων.
Κλειστή η Καυταντζόγλου λόγω ασφαλτόστρωσης. Προβλήματα και στα δύο ρεύματα της Χαλκίδος στα Άνω Πατήσια και στα δύο ρεύματα της Σαρανταπόρου.
Δύσκολη η Αχαρνών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας από και προς τη Στρατηγού Καλλάρη.
Μποτιλιάρισμα στην άνοδο της Λ. Συγγρού από το ύψος του Άγιου Σώστη έως την Διάκου κι εν συνεχεία στην Λ. Αμαλίας.
Προβλήματα στα δύο ρεύματα της Αρδηττού/ Βασ. Κωνσταντίνου και της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Πειραιά από το ύψος του Παλαιού Αεροδρομίου έως την Λ. Αμφιθέας, και από το Στάδιο Καραϊσκάκη έως την Πλατεία Ιπποδαμείας στον Πειραιά.
Πολύ δύσκολη η κάθοδος της Λ. Βουλιαγμένης στο ύψος του Ελληνικού και η άνοδος της Εθνικής Αντιστάσεως/ Ηλιουπόλεως από το ύψος σταθμού ΜΕΤΡΟ Άγιος Δημήτριος μέχρι τα ΤΕΦΑΑ Αθηνών.
Λόγω εκτέλεσης εργασιών σε εξέλιξη παραμένουν οι εξής κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο:
- Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Καυταντζόγλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατησίων και Αχαρνών, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.(η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από Αχαρνών προς Πατησίων : μέσω της οδού Τσούντα και από Πατησίων προς Αχαρνών : μέσω της οδού Ευγενίου Καραβία).
- Κλειστή η Κ. Βάρναλη και Μ.Μπότσαρη στο Χαλάνδρι, λόγω κατασκευής αγωγών ομβρίων.
- Αποκλεισμός της Εθνικής οδού Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος του κόμβου Νέας Περάμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
- Πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου, περιοχής Δήμου Μεγαρέων, στο τμήμα της μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 57,000 και 58,500.
- Επί της οδού Ελευσίνας-Θήβας, στον Δήμο Μάνδρας ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων, στο τμήμα της από το ύψος της αριστερής στροφής προς τον κλάδο εισόδου στην Αττική Οδό έως το ύψος της οδού Ψηλορείτη.
- Αποκλεισμός της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Εθνική οδό Αθηνών- Κορίνθου μεταξύ των χιλιομετρικών θέσεων 34,637 και 31,863, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
- Αποκλεισμός, αντιδρομήσεις και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης στην οδό Τσαμαδού και στους γύρω δρόμους στο ύψος του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Παρακαλούνται από την Τροχαία, οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι για την επιστροφή;
Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι του Σαββάτου
Ισχυρές επίγειες δυνάμεις και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΟΔΕ δίνουν μάχη με τις φλόγες
Η Maran Tankers επιβεβαιώνει το πλήγμα στο ελληνικό τάνκερ - Το πλήρωμα είναι ασφαλές
Ξεκινούν εργασίες για 5G και αλλαγή σιδηροτροχιών - Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
Έντονη διαμαρτυρία από τον Βασίλη Κικίλια για τη στοχοποίηση της ελληνικής ναυτιλίας
Η δεισιδαιμονία γύρω από τη συγκεκριμένη ημερομηνία είναι σχετικά πρόσφατη στη δυτική κουλτούρα
Δρομολόγια μέχρι το ΣΕΦ ή την Αγία Τριάδα Πειραιά σε συγκεκριμένες ώρες λόγω κατεδαφίσεων και αγώνα δρόμου
Η άνοδος των καυσίμων λόγω γεωπολιτικών εξελίξεων πιέζει τα εισιτήρια, με όλα τα σενάρια ανοικτά
Το ιστορικό του έργου και οι δύο βλάβες του αγωγού - Το νησί συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το πόσιμο νερό
Πιλοτική εφαρμογή στον αυτοκινητόδρομο Πάτρα – Πύργος με ηλεκτρονικό πομποδέκτη και χιλιομετρική χρέωση
Ο μετεωρολόγος επισημαίνει πάντως ότι προς το παρόν δεν διαφαίνεται κάποιο ακραίο καιρικό φαινόμενο
Η εισαγωγή θα γίνει μέσω γραπτής δοκιμασίας γνώσεων και δεξιοτήτων
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα τραύματά του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Καλλιτέχνες και φίλοι βρέθηκαν στο Κοιμητήριο Βούλας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.