Ελλαδα

Κέρκυρα: Ο 38χρονος που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου

Συνελήφθη στις 14 Ιουνίου 2021

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο κατηγορούμενος για τον βιασμό ανήλικης στην Κέρκυρα
Ο κατηγορούμενος για τον βιασμό ανήλικης στην Κέρκυρα

Κέρκυρα: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και η φωτογραφία 38χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου.

H ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στη δημοσιότητα μετά από εισαγγελική εντολή, τα στοιχεία ταυτότητας, και τις φωτογραφίες του 38χρονου που κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ' εξακολούθηση στην Κέρκυρα

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα τα στοιχεία τού κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη κατ’ εξακολούθηση και ο οποίος συνελήφθη στις 14 Ιουνίου 2021, δυνάμει εντάλματος σύλληψης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας.

Πρόκειται για τον ΦΑΚΙΟΛΑ Μιχαήλ – Κωνσταντίνο - Ιωάννη του Βασιλείου και της Αικατερίνης, γεννηθέντα την 31-05-1983 στην Κέρκυρα.

kerkyra_viastis.jpg

kerkyra_viastis2.jpg

kerkyra_viastis3.jpg

«Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 26610 - 29180, 26610 - 29171 και 26610 -29173, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, είναι χρονικής διάρκειας τριών μηνών, από την παραγγελία εκτέλεσης της διάταξης, αρχής γενομένης από 25-06-2021. Πέραν του χρονικού ορίου των τριών μηνών, δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ