- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο καιρός αύριο: Πού θα σημειωθούν ισχυρές βροχές & χαλάζι
Οι περιοχές όπου θα καταγραφούν τα φαινόμενα
Ο καιρός αύριο, Τρίτη 8 Ιουνίου 2021: Η πρόγνωση της ΕΜΥ και του Meteo - Πού θα καταγραφούν ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένεται να καταγραφούν αύριο, Τρίτη 8 Ιουνίου 2021, στα ηπειρωτικά, ενώ τα φαινόμενα θα είναι έντονα και στην Πελοπόννησο.
Σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, ο καιρός αύριο αναμένεται άστατος στα ηπειρωτικά, με βροχές και καταιγίδες κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Στα κεντρικά και βόρεια τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και θα συνοδεύονται από έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα και σε ορισμένες περισσότερες από χαλαζοπτώσεις. Παράλληλα, αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 8 έως 26 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 11 έως 27 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 12 έως 33 βαθμούς, στην Ήπειρο από 12 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 14 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 29 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 3-5 μποφόρ και στο Ιόνιο βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα νοτιότερα πελάγη, όπου θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με ίδιες εντάσεις.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν δίνοντας πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια και βορειοδυτικά τμήματα του νομού. Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται βροχές και καταιγίδες μετά το μεσημέρι. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι τοπικά ισχυρά. Αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 16 έως 26 βαθμούς.
Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ
Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ, αύριο Τρίτη (08-06-2021), αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία. Τις βραδινές ώρες τα ισχυρά φαινόμενα πρόσκαιρα θα εξασθενήσουν.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Τι συμβαίνει με την ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά
Η νέα εκδήλωση του κύκλου συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα» του περιοδικού The Books' Journal
Ήταν κλειστό εξαιτίας κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων που διαμαρτύρονται για τα μετρά κατά της μετάδοσης του αφθώδους πυρετού
Η φωτιά καίει υλικά ανακύκλωσης και απορρίμματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.