- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές είναι η πρόβλεψη της ΕΜΥ για τον καιρό σήμερα, Παρασκευή- Αναλυτική πρόγνωση για όλη την Ελλάδα
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά, τοπικοί όμβροι στα βόρεια, στα κεντρικά ορεινά και καταιγίδες στα βορειοανατολικά ηπειρωτικά αναμένονται για σήμερα, Παρασκευή 28 Μαϊου.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, θα πνέουν ασθενείς και τοπικά μέτριοι άνεμοι στα πελάγη, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Πιο αναλυτικά, προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή καταιγίδες στη Μακεδονία, στη Θράκη και στα ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας και της Ηπείρου. Τα φαινόμενα στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 11 έως 27 βαθμούς), 18 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 11 έως 26 βαθμούς), 16 έως 29 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 16 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ, στο Κεντρικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και στον Κορινθιακό Κόλπο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.
Αττική
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.
Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ.
Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και μετά το απόγευμα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.