- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Καμίνης – Μπουτάρης: Κοινή δήλωση για τα αποτεφρωτήρια
Ζητούν να ενσωματωθεί ρύθμιση στο πολυνομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ
Με κοινή τους δήλωση ο Δήμαρχος Αθηναίων και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ζητούν από την κυβέρνηση να ενσωματώσει τη ρύθμιση που προβλέπει τη δυνατότητα χωροθέτησης αποτεφρωτηρίων νεκρών εκτός κοιμητηρίων, καθώς και την τακτοποίηση των διαδικασιών αδειοδοτήσεων μηχανολογικών εγκαταστάσεων.
Ολόκληρη η δήλωση Καμίνη – Μπουτάρη: «Η κυβέρνηση οφείλει, επιτέλους, να ενσωματώσει στο Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής που ψηφίζεται σήμερα, τη νομοθετική πρόταση την οποία έχουν καταρτίσει κορυφαίοι νομικοί και προβλέπει τη δυνατότητα χωροθέτησης αποτεφρωτηρίων νεκρών εκτός κοιμητηρίων, καθώς και την τακτοποίηση των διαδικασιών αδειοδοτήσεων μηχανολογικών εγκαταστάσεων. Με έκπληξη διαπιστώνουμε, για μία ακόμη φορά, ότι “αόρατες δυνάμεις” εμποδίζουν την προσαρμογή της χώρας μας στη διεθνή πραγματικότητα αλλά και το σεβασμό των επιλογών του κάθε πολίτη. Η Ελλάδα δεν πρέπει να παραμένει ουραγός σε στοιχειώδη ζητήματα δικαιωμάτων».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.