- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πέτσας για Πάσχα: «Δεν θα είναι όπως πέρυσι, ούτε όπως πρόπερσι»
Τι είπε για μετακινήσεις και self test
Στέλιος Πέτσας: O στόχος είναι να απελευθερωθούν και οι μετακινήσεις, ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες που θα επιτραπούν και πάλι.
«Είναι σαφές ότι η πρόθεση μας είναι να έχουμε ένα Πάσχα πιο κανονικό από το περσινό, αλλά όχι όπως το προπέρσινο», δήλωσε στον ΑΝΤ1, ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας/
Όπως εξήγησε ο Στέλιος Πέτσας, ο στόχος είναι να απελευθερωθούν και οι μετακινήσεις, ανάμεσα σε άλλες δραστηριότητες που θα επιτραπούν και πάλι.
Ως προς το πότε θα γίνει αυτό όμως, δεν υπάρχει σαφής απάντηση, αφού όλα εξαρτώνται από την απρόβλεπτη πορεία της πανδημίας.
«Κρατούμε ότι πέφτει ο δείκτης μεταδοτικότητας, αν πάμε όπως είμαστε αυτή την εβδομάδα, τότε είμαστε επιφυλακτικά αισιόδοξοι», είπε σχετικά και απαντώντας σε σχόλιο για την πίεση που δέχονται τα νοσοκομεία λόγω του ρεκόρ των διασωληνωμένων είπε πως, «η πίεση θα συνεχίσει να αυξάνει λόγω των κρουσμάτων των προηγούμενων ημερών, αφού δυστυχώς υπάρχει χρονοκαθυστέρηση».
Ως προς τις διαδημοτικές μετακινήσεις, σημείωσε πως, οι μετακινήσεις έχουν γίνει πολύ πιο εύκολες, λόγω του ανοίγματος της αγοράς και δεν απέκλεισε σταδιακό άνοιγμα περεταίρω δραστηριοτήτων από την επόμενη εβδομάδα.
Ερωτηθείς για το θα απελευθερωθεί πλήρως η αγορά, αν τα ψώνια θα γίνονται δηλαδή χωρίς click away αλλά με φυσική παρουσία, απάντησε ότι, αυτό θα αποφασιστεί την Παρασκευή.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σπουδαία τραγουδίστρια ζούσε εκεί τα τελευταία χρόνια της ζωής της
Σε πλήρη εφαρμογή βρίσκονται τα έκτακτα μέτρα του Δήμου Αθηναίων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πότε καταργούνται οριστικά οι παλιές ταυτότητες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι πάγιες συστάσεις της ΠΟΜΙΔΑ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.