Ελλαδα

Σαντορίνη: Η τεράστια ελληνική σημαία - Το χρονικό (βίντεο)

Οι προσπάθειες να τοποθετηθεί στον ιστό της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στη Σαντορίνη άπλωσαν μια τεράστια ελληνική σημαία για την 25η Μαρτίου και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
Στη Σαντορίνη άπλωσαν μια τεράστια ελληνική σημαία για την 25η Μαρτίου και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση © EUROKINISSI/ΘΑΝΟΣ ΡΙΒΙΟΣ

Καρέ καρέ η προσπάθεια να κυματίσει η ελληνική σημαία - γίγας στη Σαντορίνη ανήμερα της 25η Μαρτίου για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Viral στα social media έγινε η τεράστια ελληνική σημαία στη Σαντορίνη, ανήμερα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, με αφορμή τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Οι εικόνες από τη Σαντορίνη έκαναν τον γύρο του διαδικτύου. Η τεράστια ελληνική σημαία κυμάτισε για δύο λεπτά περίπου.

Ωστόσο, καθώς οι βόρειοι άνεμοι που έπνεαν στο νησί ήταν ισχυροί, δεν κατέστη εφικτό να παραμείνει στον πελώριο ιστό. Αυτό, όμως, δεν αποθάρρυνε τους διοργανωτές, οι οποίοι άπλωσαν την ελληνική σημαία στο έδαφος, αποτίοντας φόρο τιμής στα μαχητικά αεροσκάφη που πέρασαν πάνω από τη Σαντορίνη.

Σε δημοσίευμά του το cyclades24 αναφέρει ότι κατασκευάστηκε με πρωτοβουλία ομάδας Σαντορινιών και με τη βοήθεια εθελοντών. Με 160 κιλά βάρος και μέγεθος 1.500 τετραγωνικά μέτρα ήταν ορατή από μεγάλη απόσταση, γεμίζοντας με εθνική υπερηφάνεια και ρίγη συγκίνησης τους κατοίκους.

 

Εναέρια πλάνα απο την Ελληνική σημαία γίγας στη Σαντορίνη | 25η Μαρτίου

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ