Ελλαδα

Πειραιάς: Τεράστια ελληνική σημαία στη θάλασσα (εικόνες)

Για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση - Δείτε φωτογραφίες από drone

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πειραιάς - 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Τεράστια ελληνική σημαία στη θάλασσα
Πειραιάς - 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Τεράστια ελληνική σημαία στη θάλασσα © EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Στον Πειραιά, έβαλαν στη θάλασσα μια μεγάλη ελληνική σημαία για να τιμήσουν τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, παρουσία του δημάρχου Γιάννη Μώραλη.

Ο Πειραιάς τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, τοποθετώντας μια τεράστια ελληνική σημαία στη θάλασσα.

Drone πέταξε πάνω από την Πειραϊκή (Όρμος Αφροδίτης), καταγράφοντας εντυπωσιακές εικόνες.

Πρόκειται για πρωτοβουλία που πήρε ο Δήμος Πειραιά για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και την επέτειο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση. Σημειώνεται ότι στην Αθήνα η πόλη έχει βάλει τα καλά της, με τον Δήμο Αθηναίων να τοποθετηθεί μια ελληνική σημαία στο Σύνταγμα, αποτελούμενη από 5.000 λουλούδια και πράσινο.

Η γαλανόλευκη στον Πειραιά τοποθετήθηκε στην επιφάνεια της θάλασσας σήμερα Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 και προκάλεσε το ενδιαφέρον των πολιτών που εκείνη τη στιγμή περνούσαν από το σημείο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η EUROKINISSI, η τεράστια ελληνική σημαία για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση βρίσκεται σε έναν μικρό κολπίσκο και είναι δεμένη με σκοινιά.

Η ειδική εορταστική εκδήλωση έγινε παρουσία του δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, με τη συμμετοχή μουσικής μπάντας. Δείτε τις εικόνες:

Πειραιάς: Σε ακτή στην Πειραϊκή η τεράστια ελληνική σημαία για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση
© EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Πειραιάς - 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση: Πολίτες βλέπουν την τεράστια ελληνική σημαία στη θάλασσα

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης στην Πειραϊκή, όπου τοποθετήθηκε η τεράστια ελληνική σημαία στη θάλασσα για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ