Ελλαδα

Μπαλάσκας:Θέμα τιμής να βρεθούν όσοι χτύπησαν γυναίκα αστυνομικού

«Πέραν της αστυνομίας, πέραν της ιδιότητας του συζύγου, είναι μία γυναίκα»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομία
Ελληνική Αστυνομία, περιπολικό © EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, επεσήμανε τη σημασία εντοπισμού των δραστών του ξυλοδαρμού γυναίκας αστυνομικού που έλαβε χώρα χθες στην Αθήνα

Θέμα τιμής χαρακτήρισε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας το να βρεθούν οι δράστες του ξυλοδαρμού της συζύγου ενός αστυνομικού.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο Σταύρος Μπαλάσκας σημείωσε ότι πρόκειται για μία αποτρόπαια πράξη.

«Πέραν της αστυνομίας, πέραν της ιδιότητας του συζύγου, είναι μία γυναίκα. Μόνο και μόνο αυτό είναι αποτρόπαιο. Όλα καταδεικνύουν ότι αυτό το έπαθε επειδή παντρεύτηκε αστυνομικό και αυτό ενέχει μεγάλη επικινδυνότητα», ανέφερε.

Ο κ. Μπαλάσκας τόνισε ότι «η γυναίκα δέχτηκε επίθεση λόγω της ιδιότητας του συζύγου της», με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τους δράστες.

«Τώρα είναι και προσωπικό το θέμα, είναι και θέμα τιμής», είπε ο κ. Μπαλάσκας σχετικά με τον εντοπισμό των δραστών.

Ο αστυνομικός, ο οποίος υπηρετεί στη διεύθυνση αλλοδαπών και συγκεκριμένα στο τμήμα απελάσεων, δεν έχει δώσει ποτέ δικαίωμα στο παρελθόν, σύμφωνα με τον κ. Μπαλάσκα, ο οποίος σημείωσε ότι η ΕΛ.ΑΣ φοβάται για τυφλά χτυπήματα σε αστυνομικούς.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ