- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Ματίνα Παγώνη: Δεν είναι δυνατόν να κλειστεί παραπάνω ο κόσμος
Η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών αστειεύτηκε με το γεγονός ότι έχει βγει αποκριάτικη μάσκα με το πρόσωπό της
Η Ματίνα Παγώνη, μίλησε αναφορικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού
Η πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών, Ματίνα Παγώνη, μίλησε αναφορικά με τις εξελίξεις στο μέτωπο του κορωνοϊού, αναφέρθηκε στη φετινή, διαφορετική Καθαρά Δευτέρα, αλλά και στο τι θα γίνει με την άρση του lockdown.
«Πρέπει να συνδυαστούν τα μέτρα με τη διασκέδαση. Το τριήμερο δεν σημαίνει ότι δε θα διασκεδάσουμε. Αλλά δεν θα πάμε στου Φιλοπάππου. Θα διασκεδάσουμε σπίτι μας, με την οικογένειά μας. Μπορείτε να πάρετε ένα άτομο της καθημερινότητάς σας και να πετάξετε αετό στο βουνό, και να είστε μόνοι σας. Είναι μεγάλο πρόβλημα το τι θα γίνει με τα πάρκα την Καθαρά Δευτέρα. Δεν έχουμε φτάσει σε ψηλό επίπεδο εμβολιασμού. Βλέπουμε τις μεταλλάξεις, πόσος κόσμος νέος είναι στα νοσοκομεία. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», σχολίασε η κα Παγώνη, στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», σχετικά με το πώς θα περάσουμε το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
«Μετά τις 17 του μήνα, τα κρούσματα θα αρχίσουν να μειώνονται σιγά σιγά. Θα αργήσουν να μειωθούν όσοι είναι στις ΜΕΘ, θα χρειαστεί κάνα δεκαπενθήμερο. Μετά τις 17 να ξεκινήσουν τα σχολεία, και μαζί τα καταστήματα με τα sms ώστε να ελέγχεται ο κόσμος. Στο τέλος της άλλης βδομάδας. Δεν είναι δυνατόν να κλειστεί παραπάνω ο κόσμος στα σπίτια του. Η οικονομία βλέπουμε πού έχει φτάσει. Αρχές Απριλίου, το πρώτο δεκαπενθήμερο, πρέπει να ξεκινήσει η εστίαση, γιατί δεν είναι δυνατόν να μαζεύονται όλοι στα παγκάκια και στις πλατείες για να πιούν καφέ. Δεν αντέχει ο κόσμος να μείνει άλλο μέσα», εξήγησε η κ. Παγώνη.
Τέλος, η κ. Παγώνη αστειεύτηκε και με το γεγονός ότι έχει βγει αποκριάτικη μάσκα με το πρόσωπό της, αλλά και το πρόσωπο του κ. Τσιόδρα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Αυξημένη κίνηση και καθυστερήσεις σε Κηφισό, Κηφισίας, Μεσογείων, Παραλιακή και βασικούς άξονες
Οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τα ουρλιαχτά νεαρής γυναίκας για τον αδελφό της που κινδύνευσε
Δείτε την αναλυτική πρόγνωση για σήμερα Παρασκευή
Κινητοποίηση του Δήμου Περάματος μετά την πυρκαγιά, με αιτήματα δεύτερη έξοδο διαφυγής και ασφάλεια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.