Ελλαδα

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Πώς θα κινηθούν αύριο τα ΜΜΜ

Μετά τις 07:00 το πρωί τα δρομολόγια των λεωφορείων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λεωφορείο και τρόλεϊ στο κέντρο της Αθήνας
Λεωφορείο και τρόλεϊ στο κέντρο της Αθήνας © EUROKINISSI/ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Κακοκαιρία «Μήδεια»: Η ενημέρωση του ΟΑΣΑ για τη λειτουργία των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς αύριο Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Αυτοψίες προκειμένου να διαπιστωθεί η δυνατότητα εκτέλεσης δρομολογίων από τα λεωφορεία σε όλο το δίκτυο διενεργούν η ΟΣΥ σε συνεργασία με την Τροχαία Αττικής, όπως έκανε γνωστό σε ενημέρωσή του ο ΟΑΣΑ. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση, όσα δρομολόγια επιτρέψουν οι συνθήκες να πραγματοποιηθούν θα ξεκινήσουν αύριο μετά τις 7 το πρωί, αφού λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που επικράτησαν και σήμερα σε όλη την Αττική, είναι αυξημένος ο κίνδυνος εμφάνισης παγετού κατά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Να σημειωθεί ότι προτεραιότητα θα δοθεί στο κέντρο της Αθήνας και του Πειραιά με στόχο να καλυφθούν οι κεντρικοί οδικοί άξονες, ενώ παράλληλα, θα καταβάλλονται προσπάθειες για να κυκλοφορήσουν οχήματα στους κεντρικούς άξονες των βορείων, νοτίων και δυτικών προαστίων.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες έτσι ώστε και αύριο Τετάρτη να λειτουργήσει το τμήμα της γραμμής 1 του μετρό Πειραιάς - Ν. Ιωνία και ταυτόχρονα να τεθεί σε λειτουργία και το υπόλοιπο τμήμα μέχρι την Κηφισιά, εφόσον αυτό καταστεί εφικτό. Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό θα λειτουργούν κανονικά, όπως και σήμερα, εκτός από το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας - Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Κανονικά θα διεξάγονται τα δρομολόγια του τραμ σε ολόκληρο το δίκτυο του.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ