Κακοκαιρία «Μήδεια»: Snowboard, σκι και χειμερινή κολύμβηση
Παρά τα χιόνια κάποιοι ήταν συνεπής στο ραντεβού τους με τη θάλασσα
Κακοκαιρία «Μήδεια»: Με χιούμορ και άθληση απόλαυσαν τα χιόνια στην Αττική πολίτες - Πήραν snowboard και εξοπλισμό για σκι και βγήκαν σε χιονισμένους δρόμους.
Τα χιόνια στην Αττική έκαναν πολλούς από τους πολίτες να βγουν προσεκτικά στους δρόμους, προκειμένου να απολαύσουν λίγες στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης σε ένα τοπίο που σπάνια συναντούμε στο κέντρο της Αθήνας και τους γύρω δήμους.
Στου Ζωγράφου, κάποιοι θέλησαν να εκμεταλλευτούν τις χιονισμένες ανηφόρες και να βγάλουν τα snowboard, όπως θα δείτε στο βίντεο που δημοσιεύει το «Πρώτο Θέμα». Φυσικά απαθανάτισαν τις στιγμές με βίντεο και φωτογραφίες που μοιράστηκαν στα social media.
Και στο Περιστέρι, όμως, ένας κύριος επέλεξε να κάνει τη βόλτα του κάνοντας σκι στην καρδιά του κλειστού εμπορικού κέντρου. Ίδιο σκηνικό είδαν αντίκρισαν πολίτες και στο Μαρούσι, όπου ένας κύριος έβαλε τα σκι στο ΟΑΚΑ.
Κάποιοι, παραβλέποντας το γεγονός ότι το χιόνι έφτασε μέχρι την ακροθαλασσιά, επέλεξαν να κάνουν το μπάνιο τους στη θάλασσα, απολαμβάνοντας το μοναδικό λευκό τοπίο.
Άλλοι πάλι, επέλεξαν να φτιάξουν όσο πιο μεγάλο χιονάνθρωπο μπορούσαν στο κέντρο της πόλης, βγάζοντας πολλές φωτογραφίες.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι επιτροπές των μπλόκων επιχειρούν να αποτιμήσουν τα δεδομένα και να διαμορφώσουν ένα νέο πλαίσιο συνέχισης των διεκδικήσεων
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι επιβάτες
Ενόψει της επικείμενης κακοκαιρίας
Προ των πυλών τα ακραία φαινόμενα
Έρχεται ραγδαία επιδείνωση με χιόνια, μποφόρ και καταρρακτώδεις βροχές - Live η πορεία
Οι προσαχθέντες έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κλειστά σχολεία και προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια
Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για τον πυροβολισμό 30χρονης στη Χαλκιδική τον Σεπτέμβριο του 2023
Ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών ζητά η Δικαιοσύνη να λάβει υπόψη το μήνυμα της απόφασης
Μη διαθέσιμη η πληρωμή εισφορών μη μισθωτών μέσω IRIS από 14:00 έως 16:00 λόγω εργασιών
Με απόφαση του περιφερειάρχη, Νίκου Χαρδαλιά - Πώς θα γίνουν τα μαθήματα
Συμβουλές για ασφαλέστερες μετακινήσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.