- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Καιρός: Στη Σπάρτη καταγράφηκε σήμερα η υψηλότερη θερμοκρασία
Η πρόγνωση του καιρού για αύριο Παρασκευή
Meteo: Πού καταγράφηκαν σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου οι υψηλότερες θερμοκρασίες στην Ελλάδα. - Στους 22,4 βαθμούς η θερμοκρασία στη Σπάρτη.
Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες καταγράφηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (4/3) σε αρκετές περιοχές της χώρας. Η υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία σημειώθηκε στη Σπάρτη με 22,4 βαθμούς Κελσίου.
Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, οι επόμενες υψηλότερες μέγιστες θερμοκρασίες είναι σε Βόλο (21,8), Άγιους Θεόδωρους Κορινθίας (21,4), Βλυχάδα Αττικής (21,3), Άγιους Πάντες Χανίων, Κάντζα (21,3) και Πατήσια Αθηνών (21,3 βαθμοί).
Ο καιρός αύριο Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου
Αύριο Παρασκευή σε ολόκληρη τη χώρα αναμένεται να επικρατήσουν επίσης πολύ καλές καιρικές συνθήκες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και στο Αιγαίο. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19, στην Ήπειρο από 3 έως 19 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 20, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 19 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και στο Ιόνιο νότιοι νοτιοδυτικοί με εντάσεις 4-6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις, ενώ τις νυκτερινές και πρωινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καταγγελίες για «πρόχειρα» έργα και μπαζώματα - «Καμία σχέση με πραγματικότητα» απαντά ο ΔΕΔΔΗΕ
Έφυγε από τη ζωή στα 77, αφήνοντας πίσω της μια πολυσυζητημένη δημόσια πορεία
Οι νέες θέσεις Α΄ και Β΄ υπαρχηγού και οι γενικοί συντονιστές Βόρειας και Νότιας Ελλάδας
Επιχείρηση της Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου σε επαρχιακή οδό - Πώς προσπάθησαν να αποφύγουν τους ελέγχους
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.