- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλός ο καιρός την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
Αναλυτική πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Καλός και ζεστός ο καιρός την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2021 σύμφωνα με την πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες θα επικρατήσουν την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2021 σε ολόκληρη τη χώρα, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.
Ηλιοφάνεια προβλέπεται για τον αυριανό καιρό, με τοπικές νεφώσεις να αναπτύσσονται κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο.
Τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες. Υπενθυμίζεται ότι το meteo ανακοίνωσε ρεκόρ βροχοπτώσεων τον Ιανουάριο, με τις περισσότερες να εκδηλώνονται στην Ήπειρο.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη βόρεια Ελλάδα από 2 έως 19, στην Ήπειρο από 4 έως 18 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 21 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 18 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από δυτικές έως νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο και στον Κορινθιακό 6 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις. Τις νυκτερινές και πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε εξέλιξη και οι έρευνες για τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς
Τιτάνια μάχη πριν από τη δύση του ηλίου δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις
Διαδραστικός χάρτης δείχνει τη χρονική και γεωγραφική πορεία του στην Ανατολική Μεσόγειο
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.