- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».
Μποτιλιάρισμα στην Παραλιακή από την συμβολή της, με την Λεωφόρο Κηφισού έως το Δέλτα Φαλήρου στην κατεύθυνση προς Γλυφάδα, καθώς κλειστή παραμένει η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας, λόγω των αναγκαίων έργων υποδομών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου. Επίσης στα δύο ρεύματα της Λ. Κηφισίας κυρίως στο ύψος του Φάρου και στην κάθοδο της Εθνικής Αντιστάσεως στο Χαλάνδρι.
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων από το ύψος του Χολαργού έως την Φειδιππίδου, στην άνοδο της Λ. Αλεξάνδρας από Μουστοξύδη έως Ιπποκράτους, στην Αχιλλέως, στην Φιλολάου, στην Π. Τσαλδάρη στο ύψος της Χαμοστέρνας στον Ταύρο και στην Κόνωνος στον Πειραιά.
Χαμηλές ταχύτητες στην Ελευθερίου Βενιζέλου στην Νέα Ερυθραία, στην οδό Καρέα στο Μετς και στην 34ου Συντάγματος στον Πειραιά.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ήταν κρυμμένα στις σόλες
Ένα νέο τοπόσημο δημιουργείται στην πόλη, στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου
Τι έχουν ανακοινώσει οι μεγάλες αλυσίδες
Από την Πέμπτη αλλαγή σκηνικού - Οι προγνώσεις των μετεωρολόγων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Για σειρά κακουργημάτων η δίωξη που του ασκήθηκε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έναρξη αντιπυρικής περιόδου από 1η Μαΐου 2026
Τι αποκάλυψε για την επικοινωνία που είχαν
Μαζί με συγκρατούμενό του είχαν αποδράσει από το νοσοκομείο
Το τριήμερο που περιμένουν οι εργαζόμενοι πριν από τις διακοπές του καλοκαιριού
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.