- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».
Μποτιλιάρισμα στην κίνηση των οχημάτων στην άνοδο της Λ.Κηφισού από τις 3 Γέφυρες έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Λαχαναγορά του Ρέντη ως την Παραλιακή, εν συνεχεία στην Παραλιακή έως το Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα και έως τον Ηλεκτρικό Σταθμό Νέου Φαλήρου στο ρεύμα προς Πειραιά, στην κάθοδο της Λ. Κηφισίας ανά τμήματα κυρίως από Φάρο έως Πανόρμου, στην Π. Τσαλδάρη στο ύψος της Χαμοστέρνας στον Ταύρο και στην Κόνωνος στον Πειραιά.
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Μεσογείων σε όλο το μήκος της ανά τμήματα από το ύψος του Νομισματοκοπείου, στην άνοδο της Καλλιρρόης και Αρδηττού και στην άνοδο της Λ. Αλεξάνδρας από Μουστοξύδη έως Ιπποκράτους.
Χαμηλές ταχύτητες στην Ελευθερίου Βενιζέλου στην Νέα Ερυθραία, στην Κατεχάκη προς Μεσογείων και στην οδό Μάρνη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δρόμοι και ποιες ώρες θα είναι κλειστοί
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φανερωμένη
Το χρονικό της υπόθεσης
Και πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι το 2027
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξανά στο εδώλιο οι δύο ψαράδες για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή
Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
Υπενθύμιση του ΕΣΘ για το κλείσιμο των επιχειρήσεων σε επτά δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναλυτική πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ημέρες
Σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση επιβατών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.