Ελλαδα

Συναγερμός στο Παγκράτι: Έκρηξη με γκαζάκια σε πολυκατοικία

Στην είσοδο του κτιρίου την ώρα που επιχειρηματίας έμπαινε στο αυτοκίνητό του.

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικός με μάσκα για τον κορωνοϊό έξω από περιπολικό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Αστυνομικός με μάσκα για τον κορωνοϊό έξω από περιπολικό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Επί ποδός κάτοικοι στο Παγκράτι κάθως σημειώθηκε έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας το βράδυ της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου 2020.

Εκκωφαντικός ήταν ο θόρυβος από την έκρηξη στο Παγκράτι που σήκωσε στο πόδι κατοίκους.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη προκλήθηκε από γκαζάκια, τα οποία είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο πολυκατοικίας.

Το συμβάν εκτυλίχθηκε λίγο πριν από τις 21.00 το βράδυ της Δευτέρας 22 Δεκεμβρίου 2020 στο κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Δικαιάρχου στο Παγκράτι. Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, αποτελούμενος από γκαζάκια, πυροδοτήθηκε την ώρα που επιχειρηματίας έμπαινε στο αυτοκίνητό του στο υπόγειο γκαράζ της πολυκατοικίας.

Η «Καθημερινή» σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι ο άνδρας αυτός ήταν ο πρόεδρος των Ναυπηγείων Χαλκίδας. Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, ωστόσο το αυτοκίνητο υπέστη υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Επί τόπου βρίσκονται και αστυνομικοί με το σημείο να έχει αποκλειστεί.

Το έργο της προανάκρισης για την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, αποτελούμενου από γκαζάκια, σε πολυκατοικία στο Παγκράτι βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ