- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένας ακόμη κρατούμενος των φυλακών Διαβατών έχασε τη ζωή του αφότου είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό.
Κατέληξε ένας ακόμα κρατούμενος των φυλακών Διαβατών που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό. Πρόκειται για έναν άνδρα 81 ετών, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης.
Πρόκειται πάντως για το δεύτερο κρατούμενο των φυλακών Διαβατών Θεσσαλονίκης που καταλήγει από COVID-19, καθώς πριν από λίγες ημέρες ένας 69χρονος, ο οποίος έπασχε από υποκείμενα νοσήματα έχασε τη ζωή του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
Να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα και ενώ η διασπορά του ιού στις φυλακές ήταν τουλάχιστον ανησυχητική, κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποίησαν τεστ σε κρατούμενους.
Ωστόσο, η διαδικασία εκτυλίσσεται αργά και μέχρι χθες είχε ολοκληρωθεί ο έλεγχος σε μόλις 250 από τους 500 κρατούμενους, με τους 98 να έχουν βγει θετικοί, ενώ σημαντικός είναι και ο αριθμός των υπαλλήλων που έχουν προσβληθεί από τον ιό.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Αναλυτική πρόγνωση από Meteo και ΕΜΥ
Οι κινήσεις καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας
Η επέμβαση των συνεργείων ήταν άμεση
Πότε ξεκινά η πρώτη περίοδος
Τι πρέπει να κάνετε μόλις τη λάβετε στα χέρια σας
Τι ισχύει για την εφαρμογή
Δρομολογείται η ένταξη νέων οδηγών στο δυναμικό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.