Ελλαδα

Ένωση Αστυνομικών: Τεστ στο δυναμικό που βρέθηκε στο Πολυτεχνείο

«Είναι απαίτησή μας και υποχρέωση της ηγεσίας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αστυνομικοί
Αστυνομικοί © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΑΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών: Γιατί ζητά τη διενέργεια τεστ κορωνοϊού σε όλο το δυναμικό που συμμετείχαν στο σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για το Πολυτεχνείο.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών ζητά να υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού όλοι οι αστυνομικοί που επιστρατεύθηκαν για την εφαρμογή του σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ. κατά την επέτειο του Πολυτεχνείου.

«Σε πάρα πολλές περιπτώσεις αντικρίσαμε εικόνες συνωστισμού με συναδέλφους μας να είναι κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο, απόρροια της αποστολής τους για τα χθεσινά μέτρα, των εντολών, των όσων διαδραματίστηκαν και ίσως σε ορισμένες περιπτώσεις της ανεπάρκειας όσων είχαν την ευθύνη να ηγούνται στο πεδίο», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση.

«Για τον λόγο αυτό απαιτούμε να υπάρξει μέριμνα από την ηγεσία ώστε όλοι όσοι διατέθηκαν στα χθεσινά μέτρα να πραγματοποιήσουν το προβλεπόμενο τεστ για τον κορωνοϊό, ώστε να αποφευχθούν δύσκολες καταστάσεις τις επόμενες εβδομάδες. Τούτη η αξίωσή μας δεν αποτελεί διεκδίκηση, είναι απαίτησή μας και υποχρέωση της ηγεσίας».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ