- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σουπερμάρκετ: Έρχεται απαγόρευση πώλησης διαρκών αγαθών
Όπως ρούχα, παπούτσια και ηλεκτρικές συσκευές
Lockdown: Η κυβέρνηση προσανατολίζεται στην απαγόρευση πώλησης διαρκών αγαθών (πχ. ρούχα, παπούτσια) από σούπερμαρκετ
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να τεθούν περιορισμοί στα είδη αγαθών που μπορούν να πωλούνται από σουπερμάρκετ και καταστήματα τροφίμων, εν μέσω lockdown - πλην των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.
Μετά την επιστολή της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή για αθέμιτο ανταγωνισμό από την πώληση διαρκών αγαθών σε σουπερμάρκετ, έχει ξεκινήσει διαβούλευση με φορείς του Υπουργείου πάνω στα αιτήματα των εμπορικών συλλόγων.
Οι εμπορικοί σύλλογοι ζητάνε να μην επιτρέπεται η πώληση συγκεκριμένων κωδικών αγαθών που αφορούν ένδυση, υπόδηση, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, ενώ ήδη ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης έχει δηλώσει ότι βλέπει θετικά τις προτάσεις τους.
Πηγές του Υπουργείου Ανάπτυξης και της ΕΣΕΕ επιβεβαιώνουν ότι αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις για το εύρος των περιορισμών, πιθανότητα και εντός της ημέρας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Του επιβλήθηκε και πρόστιμο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.