- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Lockdown: Τι θα γίνει με τα σχολεία- Οι δηλώσεις Κικίλια-Κεραμέως
Κλειστά Γυμνάσια- Λύκεια, ανοιχτά Δημοτικά;
Σχολεία: Οι δηλώσεις Κικίλια - Κεραμέως για το κλείσιμο των σχολείων ενόψει του νέου lockdown που αναμένεται αύριο να ανακοινωθεί.
Τις επίσημες ανακοινώσεις του πρωθυπουργού περιμένει και το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να προβεί με σειρά του σε διευκρινίσεις σχετικά με τη λειτουργία ή μη των σχολείων κατά το lockdown που επίκειται, όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.
Ο κ. Κικίλιας, σε συνέντευξή του στον Ant1, αναφέρθηκε στη λειτουργία των σχολείων και τόνισε ότι η εισήγηση της επιτροπής είναι τα Γυμνάσια και τα Λύκεια να κλείσουν κατά τη διάρκεια του lockdown, ενώ τα δημοτικά σχολεία να παραμείνουν σε λειτουργία.
Κεραμέως: «Πρόθεσή μας να μείνουν ανοιχτά τα σχολεία»
Λίγη ώρα πριν τις δηλώσεις του Βασίλη Κικίλια, η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, αναφέρθηκε στη λειτουργία των σχολείων και σημείωσε ότι «η πρόθεσή μας είναι τα σχολεία να μείνουν ανοιχτά, ακούγοντας συστηματικά τις οδηγίες των ειδικών».
Σήμερα, μόλις το 0,6% των σχολείων παρέμεινε κλειστό «χωρίς να υπολογίζω Θεσσαλονίκη και Σέρρες όπου εκεί ισχύουν ειδικά πρωτόκολλα», σημείωσε η υπουργός Παιδείας.
«Αν αποφασισθεί το κλείσιμο σχολείων ευθύς εξ αρχής θα ξεκινήσει η τηλεκπαίδευση», τόνισε η Νίκη Κεραμέως.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου από τον Πειραιά προς Χίο και Λέσβο
Βελτιώνεται το σκηνικό - O υδράργυρος θα αγγίξει τους 28 βαθμούς στα ηπειρωτικά
Δημοσιεύθηκε η ΚΥΑ για τα μέτρα προληπτικής πυροπροστασίας
Η ιστορία ενός σταθμού που όλοι περιμένουν να μεταφερθεί, αλλά που εξακολουθεί να μένει εκεί όπου τον ξέρουν όλοι
Χιλιάδες μαθητές διεκδικούν μια θέση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη διαδικασία
Αναλυτικά οι τροποποιήσεις στις Γραμμές 6 και 7 έως τις 30 Απριλίου
Αστάθεια σε Κρήτη και Δωδεκάνησα - Φυσιολογικές θερμοκρασίες στην υπόλοιπη Ελλάδα
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.