Ελλαδα

Μάγδα Φύσσα: Νίκησε ο Παύλος - Κερδίσαμε μια μάχη (video)

«Είσαι η μάνα μας», φώναζαν οι συγκεντρώμενοι έξω από το Εφετείο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάγδα Φύσσα
Μάγδα Φύσσα © EUROKINNISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Μάγδα Φύσσα - Δίκη Χρυσής Αυγής: «Νίκησε ο Παύλος, νίκησε η ελευθερία - Κερδίσαμε ένα κομμάτι και αυτό το χρωστάμε σε όλους σας».

Οι γονείς του Παύλου Φύσσα βγήκαν από το Εφετείο για να χαιρετίσουν τους συγκεντρωμένους που έχουν παραμείνει επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας, και οι οποίοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και συνθήματα φωνάζοντας μεταξύ άλλων στην Μάγδα Φύσσα «Δύναμη», «Είσαι η μάνα μας».

«Νίκησε ο Παύλος, νίκησε η ελευθερία, αυτό που πραγματικά ήταν ο Παύλος», είπε η Μάγδα Φύσσα σφίγγοντας στην αγκαλιά της ανθρώπους που περίμεναν ακόμα έξω από το δικαστικό μέγαρο. «Μας ανοίγεται ένας δρόμος καλός αλλά δεν κερδίζεται έτσι ο φασισμός. Χρειάζεται αγώνας. Κερδίσαμε μια μάχη αλλά στο χέρι σας είναι από εδώ και πέρα. Μας άνοιξε τον δρόμο ο Παύλος. Δεν έχει τελειώσει όμως τίποτα ακόμα. Κερδίσαμε ένα κομμάτι και αυτό το χρωστάμε σε όλους σας» είπε η Μάγδα Φύσσα και ο πατέρας του Παύλου συμπλήρωσε: «Σας ευχαριστούμε όλους. Ήσασταν άψογοι. Συνεχίστε έτσι».

Δίκη Φύσσα

Δίκη Φύσσα 2

Νωρίτερα, η πρόεδρος του δικαστηρίου είχε ανακοινώσει την ενοχή του Γιώργου Ρουπακιά. Το δικαστήριο κήρυξε ένοχο, όπως εισάγεται, τον Γιώργο Ρουπακιά για την ανθρωποκτονία και τους υπόλοιπους κατηγορούμενους για συνέργεια, πλην των Σταύρου Σαντοριναίου και Γιώργου Τσακανίκα, που κρίθηκαν αθώοι λόγω αμφιβολιών για την πράξη αυτή.

Κρίθηκαν ένοχοι, επίσης, από την ομάδα που επιτέθηκε στον Φύσσα, για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία όσοι αντιμετώπιζαν αυτή την κατηγορία, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Σαντοριναίος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

 
 
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ