Ελλαδα

Μεσσήνη: Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και Ρομά μετά την κηδεία 18χρονου

Συνελήφθη ο 63χρονος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. © EUROKINISSI/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μεσσήνη: Επεισόδια μεταξύ Ρομά και ΜΑΤ μετά την κηδεία 18χρονου που έπεσε νεκρός στην Πιπερίτσα

Επεισόδια σημειώθηκαν νωρίς το μεσημέρι στον κόμβο της Μεσσήνης, όπου Ρομά έβαλαν κατά αστυνομικών, κατά την επιστροφή τους από την κηδεία ενός 18χρονου Ρομά που έπεσε νεκρός στην Πιπερίτσα πριν από δύο ημέρες.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, οι αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση με πέτρες αλλά και καπνογόνα ενώ απάντησαν με ρίψη δακρυγόνων προκειμένου να διαλύσουν το πλήθος που στρεφόταν εναντίον τους.

MESSHNH

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τον θάνατο του 18χρονου

Συνελήφθη, χθες (5.10.2020) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 63χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία 18χρονου ημεδαπού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες το μεσημέρι, ο 63χρονος αντελήφθη να έχουν εισέλθει και να ερευνούν την οικία του τρία άτομα, τα οποία – όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια – ήταν ο 18χρονος και δυο ανήλικοι ημεδαποί.

Και οι τρεις τράπηκαν σε φυγή, αφού προηγουμένως ένας από αυτούς απώθησε τον 63χρονο, ο οποίος, στη συνέχεια, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο προς το σημείο που διέφυγαν, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 18χρονου.

Οι δυο ανήλικοι, λίγο αργότερα, προσήλθαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, όπου συνελήφθησαν, σχηματίσθηκε σε βάρος τους δικογραφία για ληστεία και οδηγούνται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καλαμάτας

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ