Εικόνες συνωστισμού επικράτησαν στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι που προκάλεσε την επέμβαση της Αστυνομίας.
Αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι το βράδυ της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου λόγω του συνωστισμού που επικράτησε εκεί.
Συγκεκριμένα, περιπολικά αναπαρήγαγαν το ηχητικό σήμα με τις οδηγίες και αστυνομικοί έδιωξαν εκείνους που βρίσκονταν επί της πλατείας, αλλά σε όσους παρέμειναν, βεβαιώθηκε πρόστιμο 150 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι, από τη Δευτέρα (21/09) έως και τις 4 Οκτωβρίου, απαγορεύεται η συνάθροιση σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους πάνω από εννέα άτομα.
Το πλάνο της Αστυνομίας για lockdown σε πάρκα και πλατείες
Στο μεταξύ, στην κατάρτιση σχεδίου για ιδιότυπο lockdown σε πλατείες έχει προχωρήσει η Ελληνική Αστυνομία ως έσχατη λύση για την αποφυγή συνωστισμών και περαιτέρω διασποράς της νόσου COVID-19.
Μεταξύ των μέτρων που ενδέχεται να εφαρμόσει η ΕΛ.ΑΣ. ως έσχατο μέσο είναι «κορδέλες» αποκλεισμού σε πλατείες προκειμένου να αποφεύγεται ο συνωστισμός, ομάδες έκτακτου «απο-συγχρωτισμού» που θα περιλαμβάνουν αστυνομικούς, οι οποίοι θα σπεύδουν εγκαίρως σε σημεία με πολλούς συγκεντρωμένους ανθρώπους και θα κάνουν τις απαραίτητες συστάσεις.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρόκειται για πολύ δύσκολη μεταφορά διότι απαιτείται ειδικός εξοπλισμός
Η αστυνομία προχώρησε σε μία προσαγωγή υπόπτου
Όπως εξηγεί, ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει ανοιχτά
Το συγκεκριμένο τμήμα είχε διακοπεί από τις 11 το πρωί
Ξεκίνησε έρευνα για τις συνθήκες του συμβάντος
Νέος νόμος φέρνει ψηφιακό σύστημα καταγραφής παραβάσεων - Στόχος η πρόληψη τροχαίων
Αναλυτικά οι διακοπές κυκλοφορίας σε βασικές οδούς της πρωτεύουσας την Κυριακή το πρωί
Η πρόγνωση για την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου από το meteo και την ΕΜΥ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.