- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Τραγωδία στη Θήβα - Ένας νεκρός σε σύγκρουση φορτηγού με ΙΧ
Η άσφαλτος γέμισε συντρίμμια - Δείτε τις πρώτες εικόνες
Ένας νεκρός και τρεις σοβαρά τραυματίες ο τραγικός απολογισμός από το τροχαίο δυστύχημα στη Θήβα, όπου φορτηγό συγκρούστηκε μετωπικά με αυτοκίνητο.
Με αίμα βάφτηκε το πρωί της Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου 2020 η άσφαλτος στη Θήβα, όπου σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα με έναν νεκρό.
Εκτός από τον νεκρό υπάρχουν και τρεις σοβαρά τραυματίες. Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον δρόμο που πηγαίνει για Θήβα, κοντά στη διασταύρωση του Ελαιώνα.
Νεκρός είναι ο 45χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, το οποίο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό κάτω από συνθήκες που ερευνά η Τροχαία. Το όχημα που οδηγούσε ο 45χρονος κατευθυνόταν προς Θήβα, όταν για άγνωστη αιτία συγκρούστηκε μετωπικά με το φορτηγό που κατευθυνόταν προς Χαλκίδα. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, όπως φαίνεται και στις εικόνες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος στη Θήβα.
Σοβαρά τραυματίστηκαν ο 39χρονος οδηγός του φορτηγού και οι δυο συνεπιβάτες του, ηλικίας 38 και 78 ετών. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, οι οποίοι και προχώρησαν στον απεγκλωβισμό του νεκρού και των τραυματιών. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τούς μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Η κίνηση των διερχόμενων οχημάτων γινόταν με μεγάλη δυσκολία, καθώς στο σημείο είχαν τεθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι να απομακρυνθεί το ΙΧ και το φορτηγό που ενεπλάκησαν στο τροχαίο δυστύχημα, και να καθαριστεί το οδόστρωμα.
Η Τροχαία Θηβών διενεργεί προανάκριση για τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου στη Θήβα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Πού θα γίνουν οι συγκεντρώσεις
Το έργο της Lamda Development αναμένεται να αποσυμφορήσει την παραλιακή λεωφόρο
Προχωρά η διαδικασία αγοράς του από την Περιφέρεια
Εγκρίθηκε το χρονοδιάγραμμα
Με αφορμή την εορτή του πολιούχου και προστάτη του νησιού Αγίου Γερασίμου
Αυξημένη είναι η κίνηση και σε άλλες κεντρικές οδικές αρτηρίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το παιδί δεν κοιμόταν γιατί πίστευε ότι κάνει αμαρτίες, λέει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.