- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάτρα: Γιατρός επιτέθηκε σε γιατρό την ώρα του χειρουργείου
Αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για βαρείς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις
Επίθεση από γιατρό σε συνάδελφο της ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη χειρουργείο σε νοσοκομείο της Πάτρας - Ανακοίνωση από το σωματείο εργαζομένων
Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας στην Πάτρα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, την Παρασκευή μία γιατρός ήρθε σε έντονο διαπληκτισμό με συνάδελφό της μέσα στο χειρουργείο. Το Mega μετέδωσε πως το επεισόδιο ήταν σοβαρό με τους αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για βαρείς χαρακτηρισμούς και εκφράσεις.
Για το περιστατικό μάλιστα, τη Δευτέρα υπήρξε κινητοποίηση και παράσταση διαμαρτυρίας των εργαζομένων προς τη διοίκηση, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων του νοσοκομείου, η συγκεκριμένη γιατρός δημιουργεί συχνά προβλήματα.
Παράλληλα, οι εργαζόμενοι ζητούν αυστηρή τήρηση και εφαρμογή του κανονισμού λειτουργίας των χειρουργείων, που όπως επισημαίνουν, η καθημερινή καταστρατήγησή του επηρεάζει αρνητικά τη λειτουργία των χειρουργείων και των συναδέλφων εργαζομένων σ' αυτά.
Οι εργαζόμενοι, μάλιστα, προειδοποίησαν με κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους, αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.
Η ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων:
Σε ανακοίνωσή του το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου "Ο Άγιος Ανδρέας" αναφέρει:
«Πραγματοποιήθηκε σήμερα, ΔΕΥΤΕΡΑ 10/8/20, η κινητοποίηση των Συναδέλφων Εργαζομένων στα χειρουργεία του Νοσοκομείου μας, όπως την είχαμε προαναγγείλει, με ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ και ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ των εκεί Εργαζομένων στην Διοίκηση
Όπου αφού αναφέραμε και διαμαρτυρηθήκαμε για όλα όσα συνέβησαν, όλα εκείνα που διαδραματίστηκαν, την Παρασκευή στα Χειρουργεία, με την αναίτια και προκλητική επίθεση της Ιατρού στην Συναδέλφισσα μας και μέλος του Συλλόγου μας Προϊσταμένη Νοσηλεύτρια
Ζητήσαμε από την Διοίκηση
Άμεσα την παρέμβαση της στην συγκεκριμένη Ιατρό η οποία σημειωτέον έχει δημιουργήσει και άλλα προβλήματα στον συγκεκριμένο χώρο και τους εκεί Συναδέλφους Εργαζόμενους, καθώς και την κίνηση των σχετικών νόμιμων διαδικασιών γι’ αυτό το ανεπίτρεπτο γεγονός
Και βεβαίως
Την άμεση ΑΥΣΤΗΡΗ τήρηση και εφαρμογή του ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ των χειρουργείων, που η Καθημερινή καταστρατήγησή του επηρεάζει ΑΡΝΗΤΙΚΑ την λειτουργία των χειρουργείων και των Συναδέλφων Εργαζομένων σ' αυτά.
Η σημερινή μας κινητοποίηση, που σκοπό και στόχο είχε την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος, θα μπορούσε να θεωρηθεί η αρχή, εάν και εφόσον δεν αντιμετωπιστούν ΑΜΕΣΑ τα προβλήματα που θέσαμε, εξέλιξη που σαφώς θα μας επιβάλλει να επανέλθουμε με πιο δυναμικές και μάλιστα επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις.
Δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε τα πράγματα στην τύχη τους, ούτε να ανεχθούμε άλλες τέτοιες πρακτικές και συμπεριφορές από κανέναν, από όπου κι αν αυτές προέρχονται και για οποιονδήποτε.
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ και καταδικάζουμε ακόμη μια φορά το προαναφερόμενο γεγονός, ζητάμε την επιβολή των αναγκαίων και απαραίτητων μέτρων, δεδομένου ότι μέχρι και σήμερα δεν ζητήθηκε ούτε μια συγνώμη, εξέλιξη που δυστυχώς φανερώνει την συνειδητή ενέργεια της Ιατρού για την οποία σαφώς επιφυλασσόμεθα μετά τις υπηρεσιακές παρεμβάσεις, ακόμη και για τις δικαστικές».
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψηφίων
Τι ισχύει για το delivery και τις εργασίες στην ύπαιθρο
Δείτε ποιες περιοχές είναι στο «κόκκινο»
Η απότομη αλλαγή του καιρού που έφερε προβλήματα στο οδικό δίκτυο
«Συναγερμός» από τον μετεωρολόγο για αυξημένο κίνδυνο πρόκλησης πυρκαγιάς
H υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στην Ωλένη Ηλείας
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη 22 Ιουλίου
Τι ισχύει για τις υπηρεσίες delivery
Αίτηση αναίρεσης από εισαγγελέα
Ιδιαίτερη μέριμνα ζητείται για τις Μονάδες Φροντίδας Προσχολικής Αγωγής
Πορτοκαλί προειδοποίηση για τρεις περιοχές την Τετάρτη - Το θερμόμετρο θα αγγίξει ακόμα και τους 43 βαθμούς Κελσίου
Ο άνδρας που παρασύρθηκε από το σπασμένο παράθυρο
Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη στην Αττική και ακόμα δύο περιφέρειες
Η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αδάμι Αργολίδας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.