- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Θεσσαλονίκη: Πλημμύρες και απεγκλωβισμοί κατοίκων στον Λαγκαδά
Η σφοδρή βροχόπτωση κατά τη διάρκεια της νύχτας προκάλεσε σοβαρά προβλήματα
Ο δήμος Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη έχει τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εξαιτίας των πλημμυρών που προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση
Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που έπληξε κατά τη διάρκεια της νύχτας τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Ιδιαίτερα, οι δρόμοι στο Καβαλάρι και το Περιβολάκι έχουν πλημμυρίσει με την κυκλοφορία των οχημάτων ακόμη και τώρα να διεξάγεται με ιδιαίτερα προβλήματα.
Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε συνολικά 100 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων, ενώ αυτή τη στιγμή επιχειρεί σε 15 από αυτές. Παράλληλα επιχείρησε στην κοπή και απομάκρυνση ενός δέντρου το οποίο έπεσε λόγω της κακοκαιρίας.
Παράλληλα, η Πυροσβεστική συνέδραμε σε έξι περιστατικά με απεγκλωβισμό και μεταφορά σε ασφαλές σημείο, με τον αριθμό των ατόμων να παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστος.
Ο δήμος με ανάρτησή του στο Facebook τονίζει ότι η περιοχή βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και παρακαλεί τους δημότες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις εάν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Εμφανίστηκε στην πρώτη συνάντηση σαν μεγαλοπαράγοντας ομάδας με ένα πούρο μιάμιση πιθαμή»
Δείτε αναλυτικά τι ισχύει το Σαββατοκύριακο
Η πρόγνωση του Meteo
Ξεκινούν οι έρευνες με το Abeille Marengo
Υψηλή δραστηριότητα τον Οκτώβριο, χάρη στη γενναιόδωρη συναίνεση 28 οικογενειών δοτών
Μετά την απόφαση της Αρχής Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες
Ψύχρα στην εκκίνηση, βοριάδες στη διαδρομή προβλέπονται
Η διαδικασία διακόπηκε για την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου
Οι πρώτες πληροφορίες
Για το φερόμενο κύκλωμα με τα «γρηγορόσημα»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.