Ελλαδα

Στέφανος Χίος: Καρέ καρέ η δολοφονική επίθεση - Οι πρώτες εικόνες

Η στιγμή που ο ένοπλος σκύβει στο αυτοκίνητο και τον πυροβολεί

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο: Ο δράστης σκύβει στο αυτοκίνητο και τον πυροβολεί
Δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο: Ο δράστης σκύβει στο αυτοκίνητο και τον πυροβολεί

Στέφανος Χίος: Πώς έγινε η δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του - Οι κινήσεις του δράστη - Δείτε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Εικόνες από τη δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο, έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια, δημοσιεύει η εφημερίδα «Μακελειό».

Η δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 27 Ιουλίου 2020. Ένοπλος τον πυροβόλησε την ώρα που ο δημοσιογράφος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, υπάρχουν 4 βίντεο και 30 φωτογραφίες που δείχνουν καρέ καρέ τη δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο. Το υλικό προέρχεται από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που δείχνουν πώς κινήθηκε ο δράστης, ο οποίος πυροβόλησε τον Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες από τη δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο, ο δράστης πλησιάζει το αυτοκίνητο του δημοσιογράφου και αφού σκύβει στο παράθυρο, πατάει τη σκανδάλη και στη συνέχεια τρέπεται σε φυγή. Ο Στέφανος Χίος δέχτηκε δύο σφαίρες. Ο δημοσιογράφος είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι του, περιμένοντας να μπει στο γκαράζ, όταν δέχτηκε τις σφαίρες του ενόπλου.

«Ο δράστης που με πυροβόλησε φορούσε κουκούλα, ενώ τα μάτια του είχαν σχιστοειδές σχήμα. Δεχόμουν απειλές για δημοσιεύματα της εφημερίδας μου» είχε αναφέρει στα πρώτα του λόγια στους αστυνομικούς ο Στέφανος Χίος. Ο δημοσιογράφος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ εκτός κινδύνου.

Οπως κατέθεσε ακόμη, μόλις άρχισε να δέχεται πυροβολισμούς άνοιξε με δύναμη την πόρτα του αυτοκινήτου του, η οποία χτύπησε τον δράστη στο χέρι, τρέποντάς τον σε φυγή. Το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας έχει μπει στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ.

Δείτε καρέ καρέ τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του Στέφανου Χίου έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια:

Δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο: Στη δημοσιότητα εικόνες από κάμερες ασφαλείας

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον δράστη που πυροβόλησε τον Στέφανο Χίο

Απόπειρα δολοφονίας Στέφανου Χίου: Κάμερα κατέγραψε τον δράστη τη στιγμή που πλησιάζει το αυτοκίνητο και πυροβολεί

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ