- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Συνεχίζεται η καλοκαιρία στη χώρα μας με την ηλιοφάνεια και τις υψηλές θερμοκρασίες να κυριαρχούν σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020.
Με ηλιοφάνεια και αρκετά υψηλές θερμοκρασίες θα κυλήσει ο καιρός σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 ενώ τοπικά αυξημένες νεφώσεις θα παρατηρηθούν τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια. Τέλος, βόρειοι άνεμοι έως 7 μποφόρ θα κυριαρχήσουν στο Αιγαίο.
Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 35 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 38, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 16 έως 39, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 38, με εξαίρεση τη Νότια Πελοπόννησο όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 39 με 40 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 37, και στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 37 βαθμούς, αλλά στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 33 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 7 μποφόρ τοπικά και στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ.
Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και ζέστη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ τοπικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά οι μέγιστες θα διατηρηθούν 1 με 2 βαθμούς χαμηλότερα.
Στη Θεσσαλονίκη θα επικρατήσουν καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΌΤΙΟΙ με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Άνοδος της θερμοκρασίας και νότιοι άνεμοι έως 5 μποφόρ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν από τις πρωινές ώρες
Καταρρίφθηκε το ρεκόρ ημερήσιου ύψους βροχής σε πολλές περιοχές της Αττικής
Το έργο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκπαιδευτική κοινότητα και το ευρύ κοινό
Την τελευταία του πνοή άφησε το βράδυ της Πέμπτης (22/1) ο Σπύρος Καρατζαφέρης
Βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις νοτιάδες έως 9 μποφόρ
Νέα πρωτοβουλία Columbia–ΕΜΠ γεφυρώνει έρευνα και αγορά, επενδύοντας στη νέα γενιά επιστημόνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα καταστήματα ΟΠΑΠ και PLAY περνούν στην εποχή της Allwyn, με νέο look & feel, διεθνή αέρα και εμπειρίες που κοιτούν μπροστά, χωρίς να αλλάζει τίποτα από όσα αγαπήσαμε
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αιχμές για συγκάλυψη, σύγκριση με Ισπανία και αναφορές στο πολιτικό εγχείρημα που ετοιμάζει
Τα ίχνη της χάθηκαν από χώρο παιδικής προστασίας
Οι δικαστές έδωσαν όνομα, τόπο βάπτισης και όρισαν διατροφή σε υπόθεση διαζευγμένων γονέων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεκάδες κλήσεις για αντλήσεις υδάτων
Δύο σεσημασμένοι κακοποιοί ταυτοποιήθηκαν από τη Δίωξη Εκβιαστών για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.