- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μύκονος: Ελεύθερος και ο πατέρας του 13χρονου με το τζετ σκι
Λίγες ώρες πριν είχε αφεθεί ελεύθερος και ο γιος του
Λίγες ώρες μετά τον γιο του, ο πατέρας του 13χρονου που τραυμάτισε 15χρονη στη Μύκονο με τζετ σκι αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.
Ελεύθερος μέχρι και τη δίκη αφέθηκε και ο πατέρας του 13χρονου που τραυμάτισε με το τζετ σκι το 15χρονο κορίτσι στη Μύκονο.
Το Λιμεναρχείο Μυκόνου διενεργεί προανάκριση, ενώ σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 15χρονη βρισκόταν σε θαλάσσιο καναπέ μαζί με άλλα τρία άτομα, επίσης ανήλικα. Ο 13χρονος που οδηγούσε το τζετ σκι την τραυμάτισε στο πόδι, ενώ ελαφρά τραύματα έφεραν και άλλοι δύο ανήλικοι που πήραν εξιτήριο μετά τις πρώτες βοήθειες.
Η 15χρονη έχει υποστεί κάταγμα δεξιάς κνήμης και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το βράδυ της Δευτέρας.
Σημειώνεται ότι, ο 55χρονος είχε συλληφθεί το απόγευμα της Δευτέρας για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ νωρίτερα είχε αφεθεί ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα εξαιτίας της ηλικίας του ο 13χρονος.
Το τζετ σκι που οδηγούσε ανήκε στη θαλαμηγό «ΜΟΚΑ» σημαίας Αγίου Βικεντίου και Γρεναδινών.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενισχύει την ασφάλεια φοιτητών και προσωπικού μετά από δωρεά της Ι. Τσέτη
Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ
Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί αναμένονται το επόμενο 24ωρο
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Η διαδικασία έκδοσης και το κόστος
Οι εξετάσεις των ΕΠΑΛ συνεχίζονται το Σάββατο και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα με τα τρία τελευταία μαθήματα
Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ
Διαδέχεται τη Μαίρη Μηνά
Δρόμοι έγιναν...ποτάμια, φωτεινοί σηματοδότες σε πολλά σημεία βραχυκύκλωσαν
Θετικό δείγμα βρέθηκε σε παρτίδα του προϊόντος ελληνικής εταιρίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.