Ελλαδα

Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Λήγει η προθεσμία για τις ενστάσεις

Σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 15:00

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σαντορίνη
Σαντορίνη © EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ

Στις 15:00 το μεσημέρι σήμερα, λήγει η προθεσμία για όσους θέλουν να καταθέσουν ηλεκτρονική ένσταση για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού.

Ως και σήμερα, Πέμπτη 23 Ιουλίου, στις τρεις το μεσημέρι, έχουν προθεσμία όσοι δικαιούχοι θέλουν να καταθέσουν ηλεκτρονική ένσταση για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού.

Ένσταση μπορούν να καταθέσουν όσοι δεν δεν συμφωνούν με τους προσωρινούς πίνακες που ανάρτησε ο Οραγνισμός και περιέχει τους Δικαιούχους-Ωφελούμενους και Πάροχους Τουριστικών Καταλυμάτων καθώς και των Αποκλειώμενων.

Η ένσταση υποβάλλεται αποκλειστικά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΟΑΕΔ, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του TAXISNet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών του ΟΑΕΔ.

Τι απαιτείται για την ένσταση

Όσοι επιθυμήσουν να καταθέσουν την ηλεκτρονικής τους ένσταση θα πρέπει να έχουν κάνει τα εξής:

Να έχουν ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα.
Να αναφέρουν τον λόγο της ένστασής τους (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί) και να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση, δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Για όσους δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική σάρωση των δικαιολογητικών, μπορούν να τα καταθέσουν στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 13:00.

Όσοι Πάροχοι θελήσουν να καταθέσουν ένσταση, σημειώνεται πως δεν έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν ιδιοχείρως τα δικαιολογητικά, άρα θα πρέπει να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση, δικαιολογητικά αποδεικτικά των ισχυρισμών τους μέχρι την Πέμπτη 23 Ιουλίου και ώρα 15:00. 

Αυτό σημαίνει πως ενστάσεις που δεν θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, δεν θα εξεταστούν.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ