Ελλαδα

Κοινωνικός Τουρισμός 2020: Οι πίνακες με τους δικαιούχους

Δείτε αν ανήκετε στους δικαιούχους του προγράμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Σαντορίνη
Σαντορίνη © EUROKINISSI/TΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Αναρτήθηκαν από τον ΟΑΕΔ οι προσωρινοί πίνακες με τους δικαιούχους-ωφελούμενους και τους παρόχους για το Πρόγραμμα Κοινωνικός Τουρισμός 2020-2021.

Στη δημοσιότητα ήρθαν οι πίνακες με τους δικαιούχους του προγράμματος «Κοινωνικός Τουρισμός 2020-2021». Όσοι κατέθεσαν την αίτησή τους μπορούν να μάθουν αν ανήκουν στους ωφελούμενους του προγράμματος. Το ίδιο ισχύει και για τους επιχειρηματίες που αιτήθηκαν για να συμμετέχουν ως πάροχοι τουριστικών καταλυμάτων.

Οι προσωρινοί πίνακες με τους δικαιούχους και τους πάροχους που εγκρίθηκαν για το πρόγραμμα, εμφανίζονται κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Οι προσωρινοί πίνακες που ανάρτησε ο ΟΑΕΔ αφορά σε 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, θα ανακοινωθεί συμπληρωματικός πίνακας δικαιούχων, με επιπλέον 70.000 επιταγές.

Ποιοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής

Από το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού αποκλείονται οι εξής:

  • Όσοι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα ΟΑΕΔ.
  • Όσοι δεν αποδεικνύεται ότι πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, γιατί δεν έχουν ακολουθήσει τη διαδικασία υποβολής της αίτησης και δεν έχουν συμπληρώσει ορθά όλα τα πεδία της αίτησης ή έχουν συμπληρώσει εσφαλμένα στοιχεία στην αίτηση.
  • Όσοι δεν προκύπτει ταύτιση του περιεχομένου της αιτήσεώς τους με τα αυτεπαγγέλτως αναζητηθέντα ή επισυναπτόμενα/προσκομισθέντα δικαιολογητικά συμμετοχής.
  • Όσοι δεν έχουν επισυνάψει ή προσκομίσει όλα τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, όταν αυτό απαιτείται.

Ως εκ τούτου, όσοι έχουν αποκλεισθεί, περιλαμβάνονται στον -προσωρινό- Πίνακα Αποκλειομένων, στον οποίο αναγράφονται οι κωδικοί αριθμοί των αιτήσεων συμμετοχής τους, τα τελευταία τέσσερα ψηφία του ΑΦΜ τους, τα τελευταία τέσσερα ψηφία του ΑΜΚΑ τους και οι λόγοι του αποκλεισμού τους από τη διαδικασία.

Μέχρι το μεσημέρι της Πέμπτης μπορούν να καταθέσουν ένσταση οι δικαιούχοι και οι πάροχοι του προγράμματος Κοινωνικός Τουρισμός του ΟΑΕΔ.

Η ένσταση θα μπορεί να υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά, με τους κωδικούς του TAXISΝet ή με  τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΑΕΔ. 

Τι χρειάζεται για να γίνει ηλεκτρονική ένσταση

Όσοι Δικαιούχοι θελήσουν να καταθέσουν την ηλεκτρονική ένσταση θα πρέπει:

  • Να έχουν ελέγξει, αν οι ίδιοι ευθύνονται για το εσφαλμένο αποτέλεσμα, λόγω μη σωστής συμπλήρωσης της αίτησης, ανατρέχοντας σε αυτήν με τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα.
  • Να αναφέρουν τον λόγο της ένστασής τους (π.χ. εσφαλμένη μοριοδότηση, μη έκδοση επιταγής για ωφελούμενο παιδί) και να τεκμηριώσουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας με ηλεκτρονική σάρωση, δικαιολογητικά αποδεικτικά αυτών, σύμφωνα με τους όρους της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική σάρωση των δικαιολογητικών, οι Δικαιούχοι μπορούν να τα καταθέσουν στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουλίου και ώρα 13:00.

Οι Πάροχοι που θα θελήσουν να καταθέτουν ηλεκτρονική ένσταση, θα πρέπει να τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς τους, επισυνάπτοντας στην ένστασή τους με ηλεκτρονική σάρωση, δικαιολογητικά αποδεικτικά των ισχυρισμών τους μέχρι την Πέμπτη 23 Ιουλίου και ώρα 15:00. Για τους Παρόχους, δεν δίνεται η δυνατότητα να καταθέσουν τα δικαιολογητικά στο αρμόδιο ΚΠΑ2. Ενστάσεις που δεν θα υποβληθούν ηλεκτρονικά, δεν θα εξεταστούν.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ