- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».
Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα στην κίνηση των οχημάτων στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού από το ύψος της Τατοΐου μέχρι την Αττική οδό, στην άνοδο από την Δυρραχίου έως τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Μεγάλες οι ουρές και στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από το Δάσος Χαϊδαρίου αλλά και την Λεωφόρο Σχιστού από το ύψος του Κοιμητηρίου προς τον Σκαραμαγκά.
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην κάθοδο της Κηφισίας στο Κτήμα Συγγρού και από Φάρο μέχρι Πανόρμου, στη Μεσογείων από Πεντάγωνο μέχρι Φειδιππίδου και στην Κατεχάκη από 251 ΓΝΑ έως την Μεσογείων.
Μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην Λ. Αμαλίας, την Πανεπιστημίου και την κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας από το Χίλτον.
Προβλήματα θα συναντήσετε στην Παραλιακή στο ρεύμα προς Γλυφάδα από Πάρκο Φλοίσβου έως την Λεωφόρο Αμφιθέας.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δρόμοι και ποιες ώρες θα είναι κλειστοί
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φανερωμένη
Το χρονικό της υπόθεσης
Και πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι το 2027
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξανά στο εδώλιο οι δύο ψαράδες για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή
Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
Υπενθύμιση του ΕΣΘ για το κλείσιμο των επιχειρήσεων σε επτά δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναλυτική πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ημέρες
Σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση επιβατών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.