Ελλαδα

Τραγωδία για τη Σπυριδούλα του MasterChef: Νεκρός ο πατέρας της

Τον βρήκαν πεσμένο στο μπαλκόνι του σπιτιού του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη του MasterChef
Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη του MasterChef/© YouTube

Θρήνος για τη Σπυριδούλα Καραμπουτάκη του MasterChef, καθώς ο πατέρας της εντοπίστηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Άσχημο παιχνίδι της μοίρας για τη Σπυριδούλα του MasterChef, καθώς βρέθηκε νεκρός ο πατέρας της.

Όπως έγινε γνωστό, ο 52χρονος Λευτέρης Καραμπουτάκης, πατέρας της Σπυριδούλας του MasterChef, εντοπίστηκε νεκρός στο μπαλκόνι του σπιτιού του στις 12.15 το μεσημέρι της Πέμπτης 9 Ιουλίου 2020.

Τον πατέρα της Σπυριδούλας του MasterChef βρήκε πεσμένο στο πάτωμα ένας γείτονας, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Ο Λευτέρης Καραμπουτάκης εργαζόταν σε τσιπουράδικο στη Νέα Ιωνία του Βόλου. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο e-thessalia.gr, ο 52χρονος έμενε μόνος σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου και το βράδυ της Τετάρτης 8 Ιουλίου 2020 εργάστηκε κανονικά.

Ο Λευτέρης Καραμπουτάκης, ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στη Νέα Ιωνία και πιστός φίλαθλος της Νίκης Βόλου. Για πολλά χρόνια διατηρούσε τσιπουράδικα στη Νέα Ιωνία, ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως σερβιτόρος, όπως αναφέρει δημοσίευμα στο taxydromos.gr.

Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη του MasterChef και ο πατέρας της
Η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη του MasterChef και ο πατέρας της/© e-thessalia

Εκτός από τη Σπυριδούλα του MasterChef (η οποία είχε καταφέρει να φθάσει μέχρι τον τελικό του τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής) ο πατέρας της, Λευτέρης Καραμπουτάκης, αφήνει πίσω του δύο ακόμη παιδιά, την Ειρήνη και τον Γιώργο.

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ