Ελλαδα

Εξώδικο Γρηγόρη Δημητριάδη στον Τράγκα για συκοφαντική δυσφήμιση

Ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού οδηγεί στη Δικαιοσύνη τον δημοσιογράφο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Γρηγόρης Δημητριάδης έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Τράγκα για συκοφαντική δυσφήμιση
O Γρηγόρης Δημητριάδης έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Τράγκα για συκοφαντική δυσφήμιση/© EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Εξώδικο στον Γιώργο Τράγκα έστειλε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού - Τον κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση.

Ένα εξώδικο στον Γιώργο Τράγκα έστειλε ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο γενικός γραμματέας του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης οδηγεί στη Δικαιοσύνη τον Γιώργο Τράγκα, κατηγορώντας τον για συκοφαντική δυσφήμιση.

Εδώ και μήνες ο Γρηγόρης Δημητριάδης, ο οποίος έστειλε εξώδικο στον Γιώργο Τράγκα, βρίσκεται στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής από τον γνωστό δημοσιογράφο. Σύμφωνα με το εξώδικο, ο Γιώργος Τράγκας χρησιμοποιεί βαρύτατους χαρακτηρισμούς και κατηγορίες για παράνομες δραστηριότητες χωρίς στοιχεία.

«Οι ψευδείς και συκοφαντικοί σας ισχυρισμοί για το πρόσωπό μου, εκφεύγουν κατά πολύ της όποιας σκληρής δημοσιογραφικής κριτικής, την οποία και προσωπικά και ως εκ της θέσεως μου αποδέχομαι, αλλά πλέον προσβάλλουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή μου, γεγονός το οποίο δεν μπορώ να ανεχθώ» επισημαίνεται στο εξώδικο του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Στο ίδιο κείμενο γίνεται λόγος για εργολαβική προσπάθεια ηθικής σπίλωσής του, προσπάθεια που συνδέεται με τον πολιτικό του ρόλο.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης καλεί τον Γιώργο Τράγκα να ανακαλέσει και να ανασκευάσει, προειδοποιώντας ότι διαφορετικά θα προσφύγει στα πολιτικά και ποινικά δικαστήρια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ