- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τέλος στην αστάθεια του καιρού - Καλές οι συνθήκες στο μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας.
Καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικούς όμβρους ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως σε ορεινά τμήματα. Μικρή περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας. Ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο με εντάσεις έως 7 μποφόρ.
Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 στις περισσότερες περιοχές θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός, ωστόσο τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά τα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι και σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά και πιθανόν σε πεδινές περιοχές της βορειοδυτικής χώρας.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 33 βαθμούς, στην Ήπειρο και στη Θεσσαλία από 15 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 17 έως 32 αλλά, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες δε θα ξεπεράσουν τους 28 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.
Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και στα ανατολικά κατά περιόδους 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 30 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν, με πιθανότητα εκδήλωσης όμβρων ή σποραδικών καταιγίδων κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις 3 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επεκτείνεται η πολιτιστική πρωτοβουλία
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στις 22 και 23 Ιουνίου στο Γαλλικό Ινστιτούτο - Είσοδος ελεύθερη
Αυτοσυγκράτηση ζήτησε η πρόεδρος
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2026 στις 19:30, στο κτίριο ΣΑΚΑ του Κολλεγίου Αθηνών
Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι είπαν το τελευταίο αντίο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το γκρεμισμένο κτίριο και η «Καλημέρα» στους αναγνώστες
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Ο γυναικοκτόνος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ποιοι είναι οι θηρευτές του ξενικού είδους που θεωρείται απειλή για λουόμενους και αλιείς
Το ανακοινωθέν του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Πότε μπαίνουν τα λεφτά στα ATM
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.