- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου έκρινε ένοχο 55χρονο και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 10 ετών, καθώς βίαζε την κόρη του για 15 χρόνια.
Ένοχος κρίθηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου ο 55χρονος από την Κίσσαμο Χανίων που κατηγορήθηκε το Δεκέμβριο του 2019 και δικάστηκε σήμερα για τις πράξεις βιασμού και αιμομιξίας σε βάρος της κόρης, για περίοδο 15 ετών. Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 10 ετών κατά συγχώνευση.
Ο καταδικασθείς που παραδέχτηκε τις πράξεις του, αλλά ισχυρίστηκε ότι όσα έπραξε συνέβησαν μόνο τις χρονιές 2017 έως 2019 διάστημα που η κόρη του ήταν ενήλικη και όχι ανήλικη, όπως κατηγορήθηκε, καθώς επίσης πως όλα γινόντουσαν με τη συναίνεση της.
Η απόφαση του δικαστηρίου δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, με αποτέλεσμα ο 55χρονος να οδηγηθεί πίσω στις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείτο μέχρι σήμερα.
Η υπόθεση είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Κισσάμου και των Χανίων. Η νεαρή κοπέλα, η οποία μαζί με την μητέρα της βρέθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου, λόγω θεμάτων υγείας όπως ειπώθηκε είχε εγκαταλείψει το σχολείο με αποτέλεσμα να βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο πατέρας της και σε ηλικία 14 ετών ξεκίνησε τις αποτρόπαιες πράξεις του.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Tα 118 χαρακτηρίστηκαν ακατάλληλα για χρήση
Στην περιοχή επιχειρούν 8 αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Η αφιέρωση και η οικογενειακή φωτογραφία
Από το 2007 έως σήμερα
Λόγω των τελικών εργασιών για την επέκταση Καλαμαριάς - Αναλυτικά τα δρομολόγια
Στο σημείο δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Με κιθάρες και κλαρίνα το τελευταίο «αντίο»
Ένταση και ξύλο στον προαύλιο χώρο
Κάθε Αύγουστο καιγόμαστε, κάθε χειμώνα ξεχνάμε
Δείτε εικόνες από το Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Μεγάλη επιχείρηση της Δημοτικής Αστυνομίας για ελεύθερα πεζοδρόμια
Γιατί θεωρείται «αόρατος ρυθμιστής του ελληνικού καλοκαιριού»
Οι πυροσβέστες απέτρεψαν τα χειρότερα
Καρέ καρέ η επιχείρηση κατάσβεσης
Συναγερμός στον ΕΟΔΥ - Οι «επικίνδυνες» περιοχές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.