- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Δύο σεισμοί άνω των 4,5 Ρίχτερ καταγράφηκαν στη νότια Κρήτη μέσα σε μία ώρα.
Ταρακουνήθηκε η Κρήτη χθες το βράδυ, καθώς σε διάστημα μίας ώρας σημειώθηκαν δύο σεισμοί μεγέθους 4,4 και 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Ειδικότερα, στις 10.34 το βράδυ της Παρασκευής, σημειώθηκε στον θαλάσσιο χώρο νότια της Κρήτης σεισμική δόνηση μεγέθους 4,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την προκαταρκτική ανάλυδη του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 56 χιλιόμετρας νότια της παραλίας Άρβη και 107 χιλιόμετρα νότια του Ηρακλείου, ενώ το εστιακό του βάθος τοποθετείται στα 21 χιλιόμετρα.
Μία ώρα αργότερα, στις 23.17 σημειώθηκε δεύτερος σεισμός μεγέθους 4,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, σύμφωνα με την προκαταρκτική ανάλυδη του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 50 χιλιόμετρα νότια της Άρβης και 73 χιλιόμετρα νότια του Αγίου Νικολάου, ενώ το εστιατκό της βάθος τοποθετείται στα 24 χιλιόμετρα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πότε θα τη δούμε στον ανοιξιάτικο ουρανό
Η συνεχιζόμενη σεισμική δραστηριότητα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην περιοχή
Ένα παγκοσμίου βεληνεκούς έργο που ενσωματώνει τη σύγχρονη τεχνολογία
Για ποια πάρκα πρόκειται
Αύριο η επίσκεψη από Μητσοτάκη - Μακρόν
Το σημείο έχει αποκλειστεί από πυροτεχνουργούς
Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών για τρεις κατηγορούμενους - Ένοχες δύο γυναίκες, αναμένεται η απόφαση για ποινές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξεκάθαρος ο Έλληνας τραγουδιστής
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση
Συνελήφθη ένας 18χρονος, καθώς και δύο γυναίκες για υπόθαλψη
«Μαμά, σήμερα έφερε έναν φίλο μου...»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.