Ελλαδα

Κεχαγιόγλου: Χωρίς ύπνο και φαγητό για τέσσερις ημέρες η 35χρονη

«Δεν έχω σκοπό να τη βγάλω ακαταλόγιστη, έχει πλήρη άρνηση αποδοχής της πραγματικότητας»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Σάκης Κεχαγιόγλου
Ο Σάκης Κεχαγιόγλου © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

«Διαταραγμένη προσωπικότητα» χαρακτήρισε την 35χρονη πελάτισσά του ο Σάκης Κεχαγιόγλου - Αποκάλυψε πως για τέταρτη ημέρα δεν έχει καταναλώσει φαγητό ή νερό.

Για την πελάτισσά του που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, τονίζοντας μάλιστα πως πρόκειται για μία «διαταραγμένη προσωπικότητα».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε πως «η 35χρονη είναι τέταρτο 24ωρο άυπνη και χωρίς φαγητό. Υπάρχει πλήρης άρνηση αποδοχής της πραγματικότητας της δικογραφίας».

Μάλιστα, στη συνέχεια έκανε λόγο για μια «διαταραγμένη προσωπικότητα», τονίζοντας, ωστόσο, πως «δεν είναι πρόθεσή μου να τη βγάλω ακαταλόγιστη».

Τέλος, ο κ. Κεχαγιόγλου επανέλαβε πως ήταν λανθασμένη η κατηγορία περί απόπειρας ανθρωποκτονίας σημειώνοντας πως «η δική μου άποψη είναι πως με βάση τη νομολογία έπρεπε να είναι βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη» και πρόσθεσε «θα συνεχίζω να την υπερασπίζομαι, διότι αφενός θέλω να τιμήσω την εντολή που μου έδωσε η οικογένειά της και αφετέρου δεν θέλω να αφήσω ανυπεράσπιστο έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι στα πατώματα».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ