- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Άγριο έγκλημα με θύμα 49χρονο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
Τον άτυχο άντρα βρήκε μέσα σε μία λίμνη αίματος ο γιος του
Μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένας άνδρας 49 ετών στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Το θύμα έφερε τραύματα στον λαιμό και στο πρόσωπο.
Δολοφονημένος μέσα στο σπίτι του βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής ένας 49χρονος άντρας στην οδό Ιθάκης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, τον άτυχο άντρα βρήκε μέσα σε μία λίμνη αίματος λίγο μετά τις 21:00 ο γιος του, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως τη μητέρα του και την Αστυνομία. Το διαμέρισμα αποκλείστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας.
Στο σημείο του εγκλήματος έσπευσε η ιατροδικαστής. Από τη νεκροψία προέκυψε ότι ο δράστης ή οι δράστες μαχαίρωσαν το θύμα στον λαιμό. Εκτός από το τραύμα στον λαιμό ο 49χρονος είχε αρκετά χτυπήματα στο πρόσωπο. Ο τόπος του εγκλήματος εξετάστηκε και από κλιμάκιο της Σήμανσης.
Η είσοδος του διαμερίσματος δεν είχε ίχνη διάρρηξης. Ένα από τα παράθυρα του διαμερίσματος βρέθηκε ανοιχτό. Το κλιματιστικό ήταν σε λειτουργία και η ατμόσφαιρα ήταν παγωμένη. Το όργανο με το οποίο χτυπήθηκε το θύμα στον λαιμό δεν εντοπίστηκε. Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Την προανάκριση για το περιστατικό ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα αναπάντητα ερωτήματα και η μαύρη μέρα στην ιστορία της χώρας μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στην ATHENS VOICE
Σε εξέλιξη επιχείρηση συνδρομής από Λιμενικό και άλλα ρυμουλκά
Επιτήδειοι στέλνουν SMS με ψεύτικα πρόστιμα - Οι οδηγίες της ΕΛ.ΑΣ. προς τους πολίτες
Με σύνθημα: «Μαρφίν - 16 χρόνια μετά δεν ήταν ατύχημα ήταν δολοφονία»
Ανησυχία από παρουσία λύκου κοντά στην Πάρνηθα - Οδηγίες προστασίας από τον Δήμο Αχαρνών
Επεισόδιο με δύο δράστες, ανήλικος στο νοσοκομείο με κάταγμα γνάθου και μώλωπες
Πρωινό περιστατικό στη Γραμμή 1: Ο συρμός δεν άνοιξε πόρτες και αποσύρθηκε για έλεγχο
«Προτιμώ να τον κρατήσω στη μνήμη μου χαμογελαστό και δραστήριο», σημειώνει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.