- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Με χαμηλές ταχύτητες συνεχίζεται η κίνηση των οχημάτων στους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αθήνας - Ποια σημεία είναι στο «κόκκινο».
Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα στην κίνηση των οχημάτων στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισού από την Λένορμαν έως τη Νέα Φιλαδέλφεια και στην κάθοδο από την Μεταμόρφωση έως την Ιερά οδό.
Ομοίως στην κάθοδο της Κηφισίας από το Κτήμα Συγγρού έως την Πανόρμου και στην κάθοδο της Μεσογείων από την ΕΡΤ έως το Ερρίκος Ντυνάν και στην Εθνικής Αντιστάσεως από τον σταθμό Μετρό Άγιος Δημήτριος μέχρι την Γυμναστική Ακαδημία στην Δάφνη κι εν συνεχεία αυξημένη κίνηση μέχρι το Α΄Νεκροταφείο.
Πολύ αυξημένη η κίνηση στην είσοδο της Λεωφόρου Αθηνών από τη Θηβών έως την Μαρκόνι και στην έξοδο της Λεωφόρου Αθηνών από Δαφνί προς Διυλιστήρια., καθώς και στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από τον Άγιο Σώστη και στην άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου από την Αρδηττού.
Δυσκολίες έχουμε στην άνοδο της Κηφισίας από Κατεχάκη έως Αγία Βαρβάρα, στη Βεΐκου στο Γαλάτσι και στην άνοδο της Πειραιώς προς Ομόνοια.
Χαμηλές είναι οι ταχύτητες στην Παραλιακή από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μέχρι την Αλιπέδου στον Πειραιά.
Ο δακτύλιος στην Αθήνα θα επιστρέψει από το Φθινόπωρο, καθώς οι πολίτες καλούνται να αποφεύγουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και να προτιμούν τα ΙΧ για τις μετακινήσεις τους, λόγω των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιοι δρόμοι και ποιες ώρες θα είναι κλειστοί
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στην περιοχή Φανερωμένη
Το χρονικό της υπόθεσης
Και πότε θα χτυπήσει ξανά το κουδούνι το 2027
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ξανά στο εδώλιο οι δύο ψαράδες για ανθρωποκτονία από πρόθεση
Αλλάζει υπερασπιστική γραμμή
Πότε έρχεται νέα κακοκαιρία
Υπενθύμιση του ΕΣΘ για το κλείσιμο των επιχειρήσεων σε επτά δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Η αναλυτική πρόγνωση Μαρουσάκη για τις επόμενες ημέρες
Σοβαρά προβλήματα στην εξυπηρέτηση επιβατών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.