Ελλαδα

National Geographic και Olive ανακάλυψαν το μπουγατσάν

Η Audrey Gillan δοκιμάζει το υβριδικό γαστρο-viral της Θεσσαλονίκης

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
65154-131147.jpg

Η δημοσιογράφος Audrey Gillan από το National Geographic και το περιοδικό Olive ταξίδεψε από το Λονδίνο στη Θεσσαλονίκη και δοκίμασε το υβρίδιο μπουγάτσας που έχει δημιουργήσει ο Δημήτρης Κοπαράνης. Το μπουγατσάν, το κρουασάν με τη κρέμα μπουγάτσας, την άχνη ζάχαρη και την κανέλα, έγινε αμέσως γαστο-viral και εξάπτει τη φαντασία και την περιέργεια όσων θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την ελληνική γαστρονομία. Η Βρετανίδα πήγε στο εστιατόριο Estrella και φωτογραφήθηκε με το μπουγατσάν.

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.