Να αφεθεί ξανά ελεύθερος ο παιδεραστής του Ρεθύμνου αποφάσισε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών.
Την απόφαση να αφεθεί ξανά ελεύθερος ο παιδεραστής του Ρεθύμνου Νίκος Σειραγάκης έλαβε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Γρεβενών.
Ο παιδεραστής του Ρεθύμνου έχει καταδικαστεί για 36 περιπτώσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων. Είχε συλληφθεί στο Ρέθυμνο τον Δεκεμβρίου του 2011 επ΄ αυτοφώρω, για κατάχρηση σε ασέλγεια σε βάρος τριών ανηλίκων.
Το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως ο αποφυλακισθείς δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί κατά την αποφυλάκιση του στις 22 Απριλίου 2020. Επομένως, δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις για την επιστροφή του στις φυλακές. Το δικαστικό συμβούλιο δεν υιοθέτησε επίσης την πρόταση της εισαγγελέως Γρεβενών, η οποία είχε εισηγηθεί την επιστροφή του στις φυλακές για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του, που είναι 7 χρόνια, 10 μήνες και 25 ημέρες.
Ο Νίκος Σειραγάκης είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 401 ετών (σ.σ. ανώτατο όριο φυλάκισης τα 25 χρόνια) για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών και είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. Ωστόσο, συνελήφθη και πάλι με εισαγγελική εντολή για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί. Συγκεκριμένα, με βάσει το βούλευμα αποφυλάκισης έπρεπε να διαμένει στην Καλαμαριά σε συγκεκριμένη διεύθυνση κατοικίας και να εμφανίζεται στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του, ενώ του απαγορεύτηκε η έξοδος από την Ελλάδα.
Εν τω μεταξύ, ο εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας έχει ήδη ασκήσει έφεση κατά του βουλεύματος με το οποίο ο γυμναστής είχε αφεθεί ελεύθερος με όρους. Σε λίγες ημέρες θα συγκληθεί το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο προκειμένου να κρίνει το ζήτημα.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενόψει της επικείμενης κακοκαιρία ς
Προ των πυλών τα ακραία φαινόμενα
Έρχεται ραγδαία επιδείνωση με χιόνια, μποφόρ και καταρρακτώδεις βροχές - Live η πορεία
Οι προσαχθέντες έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις
Κλειστά σχολεία και προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια
Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό για τον πυροβολισμό 30χρονης στη Χαλκιδική τον Σεπτέμβριο του 2023
Ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών ζητά η Δικαιοσύνη να λάβει υπόψη το μήνυμα της απόφασης
Μη διαθέσιμη η πληρωμή εισφορών μη μισθωτών μέσω IRIS από 14:00 έως 16:00 λόγω εργασιών
Με απόφαση του περιφερειάρχη, Νίκου Χαρδαλιά - Πώς θα γίνουν τα μαθήματα
Συμβουλές για ασφαλέστερες μετακινήσεις
Ισχυρές βροχές, καταιγίδες, χιόνια και θυελλώδεις άνεμοι από Τετάρτη – Οδηγίες αυτοπροστασίας
Συνεδρίασε η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου
Αναμένονται τεράστιοι όγκοι βροχής σύμφωνα με τις προγνώσεις καιρού
Η κατάσταση της υγείας της
Ο γιος της, συνάδελφοι και φίλοι στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών
Οδικά έργα σε Κηφισό, Αττική Οδό και Λεωφόρο Βουλιαγμένης φέρνουν έντονη κυκλοφοριακή συμφόρηση
«Ενδεχομένως θα πιεστούν οι ΜΕΘ» λέει ο καθηγητής Τζανάκης
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Οι περιοχές που θα «σαρώσουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.