- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συναγερμός στο «Ελπίς» για κορωνοϊό σε ασθενείς και γιατρούς
Στην καρδιολογική και παθολογική πτέρυγα του νοσοκομείου
Συναγερμός στο νοσοκομείο «Ελπίς» για κρούσματα κορωνοϊού σε ασθενείς, γιατρούς και νοσηλευτές.
Συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο «Ελπίς» έπειτα από πληροφορίες πως εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού σε τρεις γιατροί, μία νοσηλεύτρια. Εικάζεται πως ο ιός μεταδόθηκε και σε άλλους έπειτα από την εισαγωγή ενός θετικού στον ιό ασθενή. Για αυτό και γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών των ήδη επιβεβαιωμένων κρουσμάτων, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει απολύμανση στην Καρδιολογική και Παθολογική πτέρυγα του νοσοκομείου.
Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από μία εβδομάδα, όταν στην β’ παθολογική κλινική του νοσοκομείου «Ελπίς» εισήχθη ασθενής, ως ύποπτο κρούσμα του ιού. Το πρώτο τεστ που έγινε αποδείχθηκε αρνητικό και ο ασθενής μεταφέρθηκε στη β’ χειρουργική κλινική, όπου νοσηλεύονταν παθολογικά περιστατικά. Έπειτα από τρεις ημέρες, όμως, εμφάνισε έντονα συμπτώματα και διενεργήθηκε και δεύτερο τεστ που βγήκε θετικό στον κορωνοϊό.
Στο νοσοκομείο σήμανε αμέσως συναγερμός και μπήκε σε καραντίνα η κλινική και 25 γιατροί και νοσηλευτές. Από την πρώτη στιγμή, διεξάγονται τεστ σε γιατρούς και νοσηλευτές και νοσούν μέχρι τώρα δύο ασθενείς, δύο γιατροί και μια νοσηλεύτρια.
Σήμερα υπήρξε άλλο ένα περιστατικό στη καρδιολογική κλινική με ασθενή θετική στον κορωνοϊό. Μια γιατρός είναι θετική στον ιό. Η καρδιολογική κλινική μπαίνει και αυτή σε καραντίνα ενώ θα ληφθούν δείγματα από το προσωπικό.
Οι εργαζόμενοι ζητούν το Νοσοκομείο να τεθεί σε καραντίνα και να σταματήσει να εφημερεύει. Ζητούν επίσης να γίνει απολύμανση και τεστ σε όλο το προσωπικό.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά από μια γενναία, αλλά άνιση μάχη με τον καρκίνο
Συνεργασία του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης με τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου
Σχετικά με το πρόστιμο ύψους 300 ευρώ που επιβλήθηκε την περασμένη Κυριακή
Κάλεσμα σε όλους τους designers για υποβολή προτάσεων
Επιχειρούν 52 πυροσβέστες και ένα αεροσκάφος
Η πρόγνωση του Θοδωρή Κολυδά
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.