- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πιθανό να παραμείνει το λουκέτο στα γυμναστήρια και τον Ιούνιο
Μεγάλο «αγκάθι» σε αυτές τις επιχειρήσεις τα κλιματιστικά
Οι επαγγελματίες του χώρου των γυμναστηρίων έχουν καταθέσει προτάσεις με μέτρα για την υγεία των εργαζομένων και των συνδρομητών.
Χαμένη δείχνει να είναι η χρονιά για τους ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, καθώς με το ενδεχόμενο παράτασης του λουκέτου και κατά τον μήνα Ιούνιο, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι ο κλάδος θα κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Μιλώντας στο Open TV και στο «τώρα ό,τι συμβαίνει» ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό να παραμείνει το λουκέτο στα γυμναστήρια και κατά τον Ιούνιο.
Μεγάλο «αγκάθι» είναι και τα κλιματιστικά, για τα οποία δεν έχουν αποφανθεί ακόμα οι υγειονομικές Αρχές, τα οποία χρησιμοποιούνται κατά κόρον στα γυμναστήρια για τη διατήρηση σταθερής θερμοκρασίας.
Οι επαγγελματίες του χώρου έχουν καταθέσει προτάσεις με μέτρα για την υγεία των εργαζομένων και των συνδρομητών. Μεταξύ αυτών είναι η πρόταση για προκαθορισμένα ραντεβού ώστε να παραμένει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων εντός των γυμναστηρίων, ενώ προτείνεται απολύμανση όλων των οργάνων γυμναστικής ξεχωριστά μετά τη χρήση από κάθε πελάτη και μάσκες και γάντια για όλο το προσωπικό.
Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τον κ. Παπαθανάση, η παράταση του λουκέτου είναι πλέον κάτι παραπάνω από ορατή.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διαδέχεται τη Μαίρη Μηνά
Δρόμοι έγιναν...ποτάμια, φωτεινοί σηματοδότες σε πολλά σημεία βραχυκύκλωσαν
Θετικό δείγμα βρέθηκε σε παρτίδα του προϊόντος ελληνικής εταιρίας
Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις
Ένα από τα σημαντικότερα έργα εναλλακτικού τουρισμού στα Χανιά και συνολικά στην Κρήτη
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Συνεχίζονται οι αυτοψίες στη Βόρεια Εύβοια
Τι ισχύει για όσους ξεχάσουν να δηλώσουν τον καθαρισμό
Η πυρκαγιά ξέσπασε όταν το όχημα βρισκόταν εν κινήσει
Ο καιρός το Σαββατοκύριακο
«Δεν πρόκειται για ομοιόμορφη κακοκαιρία σε όλη τη χώρα» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη στο «Νίκος Καζαντζάκης»
Το σχόλιο για τις δηλώσεις του Ευθύμιου Λέκκα
218 κάτοικοι δολοφονήθηκαν με αγριότητα - ανάμεσά τους βρίσκονταν 53 παιδιά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.