- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης απολύμανε το πρωί της Δευτέρας τη Νέα Παραλία, με τους πολίτες να αναμένεται να βγουν ξανά στους δρόμους.
Το μήκος της Νέας Παραλίας της Θεσσαλονίκης απολύμανε το πρωί της Δευτέρας 4 Μαΐου συνεργείο του Δήμου της πόλης.
Να θυμίσουμε πως μέχρι πρότινος είχε απαγορευθεί η κυκλοφορία στη Νέα Παραλία, αλλά κατόπιν απόφασης του Δήμου αποσύρθηκαν περίπου 500 σιδερένια κιγκλιδώματα και σχοινιά, τα οποία είχαν τοποθετηθεί στις 31 Μαρτίου στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, στο κομμάτι από το άγαλμα του Βότση έως το Μέγαρο Μουσικής, στο πλαίσιο των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας.
Σύμφωνα με τον αντιδημάρχο Καθαριότητας, Νίκο Ζεϊμπέκη, που παρίστατο στην δράση καθαριότητας οι επιχειρήσεις απολύμανσης της Νέας Παραλίας θα συνεχιστούν, όπως επίσης και οι εργασίες πρασίνου.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.