- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας 62 ετών σε δύσβατη περιοχή κοντά στο χωριό Άγιος Χαράλαμπος Μώλου στη Φθιώτιδα. Όπως έγινε γνωστό, δέντρο καταπλάκωσε τον άτυχο άνδρα.
Ο 62χρονος προσέφερε διάφορες εργασίες σε ένα Μετόχι γυναικείου Μοναστηριού της περιοχής. Τη χθεσινή μέρα, όπως κατέθεσαν οι μοναχές στην Αστυνομία δεν εμφανίστηκε στο Μοναστήρι για να πάρει φαγητό, πράγμα που έκανε συνήθως το τελευταίο διάστημα. Επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας οι μοναχές ανησύχησαν και από σήμερα το πρωί άρχισαν να τον αναζητούν στο δάσος γύρω από την περιοχή και τα κρίσιμα σημεία της περιοχής που διέμενε. Μετά το μεσημέρι μία από τις μοναχές εντόπισε σε ένα ρέμα της περιοχής το τρακτέρ το οποίο χρησιμοποιούσε ο 62χρονος. Όταν έφτασε κοντά είδε πως ένα πολύ μεγάλο δέντρο τον είχε πλακώσει.
Χρειάστηκε ολόκληρη επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να μπορέσουν να μεταφέρουν τον άτυχο 62χρονο σε σημείο που θα μπορούσε να τον παραλάβει ασθενοφόρο και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου διατάχτηκε νεκροψία και νεκροτομή. Να σημειωθεί τέλος ότι προανάκριση εκτελεί το Αστυνομικό Τμήμα των Καμένων Βούρλων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Τι ζητά ο δήμαρχος από τον Νίκο Χαρδαλιά
Συνεχίζονται οι ισχυρές βροχοπτώσεις - Οδηγίες για ασφάλεια και δικαιώματα
Πού έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία
Δεν μπορούσε να προσεγγίσει Super Puma λόγω των καιρικών συνθηκών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ
Πότε θα περιοριστούν οι βροχές
Η ανάρτησή του στο Facebook
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.