- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας 62 ετών σε δύσβατη περιοχή κοντά στο χωριό Άγιος Χαράλαμπος Μώλου στη Φθιώτιδα. Όπως έγινε γνωστό, δέντρο καταπλάκωσε τον άτυχο άνδρα.
Ο 62χρονος προσέφερε διάφορες εργασίες σε ένα Μετόχι γυναικείου Μοναστηριού της περιοχής. Τη χθεσινή μέρα, όπως κατέθεσαν οι μοναχές στην Αστυνομία δεν εμφανίστηκε στο Μοναστήρι για να πάρει φαγητό, πράγμα που έκανε συνήθως το τελευταίο διάστημα. Επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας οι μοναχές ανησύχησαν και από σήμερα το πρωί άρχισαν να τον αναζητούν στο δάσος γύρω από την περιοχή και τα κρίσιμα σημεία της περιοχής που διέμενε. Μετά το μεσημέρι μία από τις μοναχές εντόπισε σε ένα ρέμα της περιοχής το τρακτέρ το οποίο χρησιμοποιούσε ο 62χρονος. Όταν έφτασε κοντά είδε πως ένα πολύ μεγάλο δέντρο τον είχε πλακώσει.
Χρειάστηκε ολόκληρη επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να μπορέσουν να μεταφέρουν τον άτυχο 62χρονο σε σημείο που θα μπορούσε να τον παραλάβει ασθενοφόρο και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου διατάχτηκε νεκροψία και νεκροτομή. Να σημειωθεί τέλος ότι προανάκριση εκτελεί το Αστυνομικό Τμήμα των Καμένων Βούρλων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
«Υπήρχε έντονη μικροσεισμική ακολουθία εδώ και μήνες»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
Πού εντοπίζεται το επίκεντρο
Αστάθεια σε νότια και Κρήτη, αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές με μικρή άνοδο θερμοκρασίας
Στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί ειδικό γερανοφόρο όχημα
Δύο πόλεις, δύο παράλληλοι διαγωνισμοί, με βραβεία που φτάνουν τα 10.000 ευρώ, αλλά κυρίως με ένα διαφορετικό μήνυμα: ότι η εικόνα της πόλης μπορεί να σχεδιαστεί συλλογικά.
Το Ελληνικό ως οδηγός βιώσιμου αστικού σχεδιασμού – Απαντήσεις στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης
«Δε βγαίνει η ζωή με φόβο», τόνισε η ηθοποιός
Υπό το μηδέν η θερμοκρασία
Πότε αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.