- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας άνδρας 62 ετών σε δύσβατη περιοχή κοντά στο χωριό Άγιος Χαράλαμπος Μώλου στη Φθιώτιδα. Όπως έγινε γνωστό, δέντρο καταπλάκωσε τον άτυχο άνδρα.
Ο 62χρονος προσέφερε διάφορες εργασίες σε ένα Μετόχι γυναικείου Μοναστηριού της περιοχής. Τη χθεσινή μέρα, όπως κατέθεσαν οι μοναχές στην Αστυνομία δεν εμφανίστηκε στο Μοναστήρι για να πάρει φαγητό, πράγμα που έκανε συνήθως το τελευταίο διάστημα. Επειδή αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας οι μοναχές ανησύχησαν και από σήμερα το πρωί άρχισαν να τον αναζητούν στο δάσος γύρω από την περιοχή και τα κρίσιμα σημεία της περιοχής που διέμενε. Μετά το μεσημέρι μία από τις μοναχές εντόπισε σε ένα ρέμα της περιοχής το τρακτέρ το οποίο χρησιμοποιούσε ο 62χρονος. Όταν έφτασε κοντά είδε πως ένα πολύ μεγάλο δέντρο τον είχε πλακώσει.
Χρειάστηκε ολόκληρη επιχείρηση από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να μπορέσουν να μεταφέρουν τον άτυχο 62χρονο σε σημείο που θα μπορούσε να τον παραλάβει ασθενοφόρο και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας όπου διατάχτηκε νεκροψία και νεκροτομή. Να σημειωθεί τέλος ότι προανάκριση εκτελεί το Αστυνομικό Τμήμα των Καμένων Βούρλων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Ποιες στάσεις δεν θα εξυπηρετούνται
Πού καταγράφηκαν τα μεγαλύτερα ύψη βροχής
Θεσσαλονίκη: Το Εφετείο έκρινε ότι οι εργασίες έγιναν και δεν αποδείχθηκε ζημία για την Εγνατία Οδό ΑΕ
Πότε οι μαθητές θα επιστρέψουν στα θρανία
Ποια είναι η Κυριακή που πρέπει να πάμε τα ρολόγια μία ώρα μπροστά
Προαναγγέλλουν προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για συντονισμένο πόλεμο λάσπης
Εκτιμάται ότι καταγράφεται ένας κάθε 15 με 20 λεπτά
Το ελαφρυντικό του σύννομου βίου «αποδεικνύεται πρωτίστως από το λευκό ποινικό μητρώο»
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Πού θα κινηθεί ο υδράργυρος
Οι περισσότεροι κατηγορούμενοι ζήτησαν την αναγνώριση ελαφρυντικών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.