- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Έφθασαν τους 133 οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα - Κατέληξε με υποκείμενο νόσημα 58χρονη στην Αλεξανδρούπολη.
Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα, την ώρα που γιατροί και νοσηλευτές δίνουν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή ασθενείς με Covid-19 σε νοσοκομεία αναφοράς.
Μια 58χρονη με κορωνοϊό που πέθανε στην Αλεξανδρούπολη είναι το 133ο θύμα του Covid-19 στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα που κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, είχε υποκείμενο νόσημα.
Νωρίτερα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ένας 91χρονος με σοβαρά καρδιολογικά προβλήματα πέθανε στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.
Υπενθυμίζεται ότι μετά την ενημέρωση από τον Σωτήρη Τσιόδρα το Σάββατο 25 Απριλίου 2020 για τα 16 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα (σ.σ. στους 2.506 οι συνολικοί φορείς Covid-19 στη χώρα μας), ένας 75χρονος, που νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία του πνοή, ανεβάζοντας τον αριθμό των θανάτων σε 131. Πλέον, με τους δύο νέους θανάτους, ο αριθμός των νεκρών από κορωνοϊό στην Ελλάδα ανεβαίνει στους 133.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έλεγχοι σε όλο το οδικό δίκτυο - Περιορισμοί στην κίνηση βαρέων οχημάτων
Σε επιφυλακή οι κρατικές υπηρεσίες και η Πυροσβεστική - Τι πρέπει να προσέξουν οι πολίτες
Έντονα φαινόμενα σε Αττική, Θεσσαλία, Εύβοια, Σποράδες και νησιά του Αιγαίου
Έργα αντικατάστασης σιδηροτροχιών - Έκτακτη λεωφορειακή σύνδεση από τον ΟΑΣΑ
Τοπικά ισχυρά φαινόμενα από τα δυτικά - Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 6 μποφόρ
Τι αποκαλύπτει μελέτη του ΙΝΣΕΤΕ με τίτλο: «Ο Ελληνικός Τουρισμός: Επιτεύγματα, Προκλήσεις, Προοπτικές»
Στη θαλάσσια περιοχή βόρεια του νησιού - Μικρό το εστιακό βάθος
Επιστροφή στη χειμερινή ώρα - Στις 04:00 π.μ. τα ρολόγια θα μετακινηθούν
Αίθριος ο καιρός στις περισσότερες περιοχές - Πού θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές και ομίχλες
Η πρώτη αντίδραση της εταιρείας - «Προτεραιότητά οι 2.500 εργαζόμενοι και η επαναλειτουργία των καταστημάτων»
Η ανακοίνωση με αφορμή το χθεσινό άρθρο αντεισαγγελέα
Κινητοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο εδώλιο του Εφετείου επρόκειτο να καθίσουν σήμερα οι 12 κατηγορούμενοι
Απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική
Το χρονικό της υπόθεσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.